Connery

Stormzy rammer Royal Arena til februar

Kæmpe grime-fest i horisonten

Da Stormzy satte ild på Arena under Roskilde Festival '18, var jeg allerede solgt - og det var der tydeligvis også tusindevis af andre festglade mennesker der var. Teltet var alt for pakket både indenfor og udenfor, og moshpitten levede. 

Siden da er det kun gået en vej for den britiske grime-rapper: Op!

Nu rammer han Danmark igen, og det er i forbindelse med hans nye album 'Heavy is the Head', der allerede har affødt flere hit-singler. 

Stormzy klar til at indtage Royal Arena fredag 21. februar 2020. Det bliver en grime-fest af dimensioner når den engelske megastjerne blæser publikum bagover denne fredag aften. Han tager det spritnye album, ”Heavy Is The Head” som udkommer 13. december med på touren.

Stormzy har opbygget et stabilt resumé når det kommer til at levere nogle af de mest højenergiske og anmelderroste koncerter på de danske festivaler og spillesteder. Første gang han besøgte os var tilbage i 2015 da han gav en udsolgt koncert i Pumpehuset. Siden da er det kun gået fremad for kongen af grime. Han leverede en uforglemmelig koncert på Roskilde 2016 på Apollo-scenen, hvor publikum moshede i den silende regn mens gennembrudshittet ’Know Me From’ bragede ud af højtalerne; en koncert der scorede 5/6 stjerner i Soundvenue.

Det er ingen grund til at forestille sig, at det ikke bliver en episk og vild omgang, men stjernen kan også holde det helt roligt, tjek bare denne live performance version af Crown:  

ANNONCE
Crown

Stormzy - Royal Arena - 21. februar 2020. 

Billetpriser: PL1 sidde 450 kr./ PL2 stå 350 kr./ PL2 sidde 350 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 6. december kl. 9.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Del

Seneste nyt

Annonce