Connery

Shinola Rambler Tachymeter Chrono

Til ære for racerkøreren Craig Breedlove

Shinola Rambler Tachymeter Chrono

Mellem årene 1963 og 1965 gjorde Craig Breedlove noget helt specielt, han brød denne jords hastighedsrekord fem gange.

Han skubbede grænsen fra 655 kilometer i timen til 753 kilometer i timen, 846 km/t, 893 km/t, og endelig 965 km/t i to forskellige biler, den ene ved navn Spirit of America, og derefter i Spirit of America Sonic 1.

Han var for mange en rollemodel og et godt eksempel på en amerikaner, der gør, hvad man nu har sat sig af mål, så længe man arbejder hårdt og konstant stræber efter det, der er lige uden for ens rækkevidde.

Shinola har derfor valgt at hædre Craig ved at lave Rambler Tachymeter Chrono, det første tachymeter, de nogensinde har produceret.


For de uvidende så er en tachymeter, en skala der sidder på ringen af

et ur og bruges til at måle enten afstand baseret på hastighed eller hastighed baseret på rejsetid. Hver af de fire forskellige stilarter Rambler som Shinola tilbyder bliver bygget i Detroit, Michigan. . Tre af de fire stilarter kommer med en rustfri stålkasse, mens Rambler 600 er bygget med en titanium-kasse og rem. Ikke alene ser disse ure godt ud - de kan også hjælpe dig med at registrere nogle af dine egne personlige hastighedsrekorder. Priserne går fra 5856 dkk. til 8868 dkk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce