Connery

Sådan kommer du i bedre form i hverdagen

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Ønsker du en sund, veltrænet og tonet krop, eller kunne du bare godt trænge til lidt mere motion i den travle hverdag? Så er der mange former for træning eller sport, du kan kaste dig ud i – enten alene eller sammen med vennerne. Her guider vi dig til de bedste og sjoveste.

Kom i bedre form - i korte træk

Det kan være svært at finde tid til sport og motion midt i hverdagens mange andre gøremål. Hvis du alligevel går og drømmer om at smide et par af de overflødige kilo, eller hvis du gerne vil optræne dine muskler inden strandsæsonen, så er der flere måder, du kan gøre det på. Overvej blandt andet følgende muligheder:

  • Gå i fitnesscenter
  • Invester i træningsmaskiner til hjemmet
  • Køb en elcykel
  • Meld dig til en sportsgren
ANNONCE

Gå i fitnesscenter

Den helt klassiske løsning kan være at købe et abonnement til et fitnesscenter, som er udstyret med alle de maskiner og hjælpemidler, du har brug for til din træning. Her kan du både træne alene, præcis på den måde du foretrækker det, eller du kan gå til holdtræning. Du kan også vælge at tage af sted med et par venner, så træningen bliver en hyggelig og social oplevelse.

Invester i træningsmaskiner

Hvis du foretrækker at holde træningen inden for hjemmets egne vægge, så kan det være en god ide at investere i træningsmaskiner til hjemmet. Der findes et stort udvalg af maskiner, lige fra løbebånd og cykler til håndvægte og stepmaskiner. Så slipper du for turen frem og tilbage fra motionscenteret, og du kan træne i fred og ro i dit helt eget tempo – uden at bekymre dig om andres stirrende blikke.

Køb en elcykel

Hvis du ikke er til den hårde træning, men i højere grad ønsker at få motion ind som en del af hverdagen, så kan du med fordel overveje at anskaffe dig en elcykel. Elcykler har nemlig den fordel, at du bliver assisteret af en motor, når stigningerne er stejle. 

Det betyder, at du får masser af træning i dine ben, samtidig med at du kan tilbagelægge store afstande på kort tid. Så kan du snildt lade bilen stå og i stedet tage cyklen næste gang, du skal på arbejde eller ud at handle.

Meld dig til en sportsgren

Hvis du foretrækker et element af konkurrence i din træning, så vil en holdsport sikkert være noget for dig. Du kan melde dig til næsten alle former fra sport, hvad end du er til fodbold, håndbold, badminton eller noget helt fjerde. Så kan du kombinere din motion med et socialt og legende element, hvor selve konkurrencen også kan være en motiverende faktor.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce