Connery

Sådan hjælper du dit barn med at vælge det rigtige børnetøj

Kæmpe udvalg af mærker til børnetøj.

På et tidspunkt når dit barn en alder, hvor han eller hun kan og vil klæde sig selv på. Og som stolt forælder kan det være svært at kigge på mismatchede tøjsæt, upraktiske sko til årstiden og korte ærmer om vinteren.

Det er en helt naturlig overgang, som du skal finde dig tilrette med i starten. Men samtidig er det også din opgave at lære dit barn, hvad der passer til hvornår, så han eller hun hverken overopheder eller fryser. Derfor har vi her samlet 4 tips til, hvordan du sikrer, dit barn vælger det bedste tøj – hver dag.

1: Handl online – Marmar tøj, Dickies tøj, Diesel tøj, Name It tøj

Online finder du et kæmpe udvalg af mærker til børnetøj. Og det kan være ret svært at navigere i, hvad der er godt til lige præcis dit barn.

Når du handler online, kan du sammen med dit barn kigge på kvalitet Marmar tøj, lækkert Name It t-shirts, søde bukser fra Diesel og så videre. Her kan dit barn hjælpe ved at sige, hvad han eller hun synes er pænt.

Marmar tøj er et populært valg hos mange forældre. Marmar tøj er enkelt, af god kvalitet og i lækre farver. I sortimentet af Marmar tøj finder du alt fra bodystockings og t-shirts til vinterjakker og leggings.

2: Gem tøj væk, der ikke passer til årstiden

Vil du være sikker på, at dit barn ikke vælger et par shorts i november måned? Så er et af de bedste tips at lægge shortsene væk, indtil de passer til vejret. Og det samme med resten af dit barns garderobe.

Ligesom du pakker vinterjakker væk, når det bliver forår, pakker du alt tøj væk, som dit barn ikke får brug for lige foreløbigt. På den måde slipper du for at diskutere, om det virkelig er nødvendigt med sokker om vinteren.

3: Vælg tøj, der er nemt at bruge

Et tredje tip, der kan give dit barn endnu mere selvsikkerhed, er at vælge børnetøj, som han eller hun faktisk kan finde ud af. Hvis dit barn selv vil vælge tøj, vælger de ikke det tøj i klædeskabet, som de ikke kan tage på – det kræver nemlig at spørge om hjælp.

Undgå derfor børnetøj med mange knapper, og vælg i stedet lynlåse, når du kan. Ting med wrap eller andre snore, der skal bindes, kan også være en træls udfordring for dit barn.

4: Gør tingene nemmere for dit barn

Slutteligt kan du hjælpe dit barn med børnetøjet med mange små lifehacks, som gør påklædningstiden langt nemmere. Det kan eksempelvis være, at du hænger knagerækker lavt nok nede til, at dit barn selv kan nå sin yndlingsjakke.

Når det kommer til at tage de rigtige sko på de rigtige fødder, kan du også hjælpe til. Find et fint klistermærke, hvor det er tydeligt, hvilken vej det skal vende. Klip klistermærket over i midten, og put hver del i hver sin sko.

Når dit barn kigger ned i skoene, kan han eller hun se, hvilken sko der skal på venstre og højre, fordi klistermærkerne passer sammen, hvis skoene står rigtigt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce