Connery

Sådan bevarer du både sixpacken og det sociale liv

For de fleste er en sund livsstil prioriteret højt, og det kan en gang imellem godt føles svært både at holde sig til de sunde spise- og drikkevaner og have det sjovt med vennerne.

Men din sundhed og ønsket om at bevare din sixpack til sommeren, skal ikke forhindre dig i en rigtig mandetur i byen i ny og næ. Det er nemlig muligt at gøre begge dele, det handler blot om at finde balancen.

Hvad er det balancerede liv?

Og hvad er balancen så egentlig? Man har hørt det så mange gange før. ”Lev et balanceret liv”. Men hvordan? Hvad er den rigtige måde? Det rigtige svar er, at der ikke findes én rigtig måde. Den rigtige måde er nemlig DIN måde.

Det handler nemlig ikke om hvordan andre gør, men hvad der passer bedst specifikt til dig og dine vaner. For intet menneske har samme vaner som en anden. Vi differentierer os hver især på den ene eller anden måde, selvom vi måske også har nogle ligheder.

Med dét sagt, kan man godt finde inspiration i andres måder at balancerer det sunde og sociale liv, men fordi du har helt unikke behov, skal du i sidste ende gør, hvad du trives med. Det skal nemlig ikke være noget der kommer unaturligt til dig eller noget du skal tænke meget over hver gang. Tværtimod handler det jo i bund og grund – uanset hvad vi taler om – at du har det godt.

Gør hvad der er bedst for DIG

Så hvad kan vi egentlig gøre? Først og fremmest handler det om dine vaner. Hvordan du spiser til dagligt, hvilke forholdsregler du skal tage i form af eksempelvis allergier eller intolerancer, og hvad du laver i din fritid er alle ting som er vigtige. Er det byturen der er det sjove, er det en tur i biffen med drengene eller er det en lækker middag og dejlig vin med kæresten?

Herefter kan du begynde at fastsætte hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig, alt afhængig af din hverdag, hvor tit du tager ud og meget mere, og eventuelt fastlægge specifikke antal dage per måned, hvor du tillader dig selv at afvige fra din sunde livsstil.

Tænk kreativt

Når dét er fastlagt, kan man begynde at tænke kreativt. Bland andet fester behøver nemlig ikke nødvendigvis at være usunde. Kan du godt lide selv at holde fester, kan du eksempelvis selv styre hvad I får, både i form af madvarer, men også drikkevarer. Her er det fantasien der sætter grænser.

Eksempelvis kan man lave en lækker chiligryde. Det kan godt være det lige umiddelbart lyder sundt og kedeligt. Men sundt er ikke nødvendigvis kedeligt. Denne ret kan nemlig krydres, så den er perfekt til fodbold-søndag med drengene. Lav eksempelvis en chilligryde med mørk øl, og opnå det ekstra kick, som vil tilfredsstille dine smagsløg og samtidig bevarer du ønsket om at forblive sund.

Men skal det være en fancy fest med formål at imponere dine venner og veninder, så er det om at finde sit smarteste køkkengrej frem, især når du skal servere de lækre drinks. Køkkengrej er nemlig ikke kun til kvinder, men fungerer også som et godt værktøj, når du skal imponere drengene. Kitchenone.dk har eksempelvis noget af det smarteste barudstyr, perfekt til en imponerende aften, og så er det bare om at komme i gang med at servere den ene drink efter den anden.

Så kommer spørgsmålet – hvad kan man servere, som også er sundt? Et oplagt valg er selvfølgelig sangria. Her får du både vitaminer fra citrusfrugterne, og alkoholen som gør aftenen lidt sjovere.

Ovenstående er eksempler på hvordan du stadig kan holde balancen mellem det sunde og sociale liv. Og det er ikke så svært som man umiddelbart tror. Det handler blot om at tænke lidt kreativt.  

 
Del