Connery

Remée interviewer Gulddreng

Fra DR3 programmet Første gang med Gulddreng

Remée interviewer Gulddreng

DR3 havde i fredags premiere på programmet "Første gang med Gulddreng - live fra d'Angleterre". Et semi-dokumentarisk hybridprogram der kombinerer klip fra Gulddreng på tour, en livekoncert på d'Angleterre (Hvor ellers?) og et interview med Remée. 

Programmet i sig selv var lidt af et tilløbsstykke, da det er første gang Gulddreng har valgt at smide lidt af masken, direkte i medierne. 

Under interviewet med Remée slår Malte Gulddreng pludselig over i en mere jordnær jysk dialekt, og kommer til at virke mere menneskelig - og ja, det er et karakterbrud, men tro ikke, at det ikke var planen.

Man kan tænke hvad man vil om Gulddreng, men hvis man har fulgt nogenlunde med, er det lynhurtigt at gennemskue, at han er en karakter, der lige fra starten har haft en ironisk distance til tidens popmusik og samtidigt taget tykt pis på den. Gulddreng konceptualiserer alt hvad der er galt med en stor del af musikbranchen, til topkarakter. 

Skæbnen vil, at Gulddreng-akten har fået enorm succes, og i takt med at hans singler er strøget til tops på hitlisterne, er han pludselig - for nogen - blevet mere uigennemskuelig, for hvad er det egentlig han vil? 

Vi har ikke haft en masse fokus på mysteriet om Gulddreng, men derimod lænet os tilbage og nydt showet. Vi har grint af hans tekster, og haft det lidt cringe over den store mediebevågenhed han har oplevet. 

Men hvorfor vælger Gulddreng at gå ud og smide masken på landsdækkende tv, lige pludselig? Well, på et tidspunkt bliver "vi" trætte af luftkasteller og opsatte figurer, men ved at spille karakteren så gennemført, har Malte nu opnået en status, hvor han formentlig vil kunne omsætte en stor del af opmærksomheden fra Gulddreng, til sit eget act, hvis han bestemmer sig for at bryde ud af sine nu, ret stereotypiske rammer. 

Stort cadeau til Gulddreng og teamet bag ham - det har været et herligt show indtil videre!

Du kan fange hele DR3-programmet lige her.

ANNONCE

PS. I drikker for lidt. 

Del

Seneste nyt

Annonce