Connery

Ray-Ban men omvendt: Legendariske solbriller genfortolkes i Reverse

Kan det noget?

Ray-Ban er kendt for sin konservative tilgang til design, med et begrænset antal nye modeller hvert år. Alligevel har de en tradition for at innovere og iterere, og det er også sket i år. 

Mærket har for nylig lanceret deres Reverse Kollektion. Dette skridt fra mærkets traditionelle designfilosofi har allerede skabt en vis summen i industrien. Men hvad er egentlig baggrunden, og hvad kan det tilføre forbrugeren?

ANNONCE
Ray-Ban Reverse - Ray-Ban men omvendt: Legendariske solbriller genfortolkes i Reverse Ray-Ban Reverse

Unik Innovation: De Omvendte Linser
Reverse Kollektionen introducerer et indadbuet linsedesign, en klar afvigelse fra de traditionelle flade eller udadbuede linser. Er dette blot et designgimmick, eller tilføjer det reel værdi?

Ray-Ban hævder, at det indadbuede design følger ansigtets naturlige konturer, og lover en universel pasform. Vi kan dog ikke bekræfte om designet virkelig tilbyder en forbedret pasform for forskellige ansigtsformer.

Kollektionen fremhæver også bæredygtighed gennem brugen af bio-nylon linser med en stor andel bio-baseret kulstofindhold. 

ANNONCE
Ray-Ban Reverse - Ray-Ban men omvendt: Legendariske solbriller genfortolkes i Reverse Ray-Ban Reverse

Et spændende skridt fremad eller omvendt?
Ray-Ban's Reverse Kollektion er en sjov og anderledes ny retning for mærket, der kombinerer deres historiske design med et moderne twist. Mens kollektionen utvivlsomt viser en vilje til at eksperimentere og innovere, er det endelige svar på, om det virkelig "kan noget", stadig åbent. Hvad siger du?

Ray-Ban Reverse Kollektionen er nu tilgængelig hos udvalgte forhandlere og online for dem, der ønsker at udforske den anderledes tilgang til solbrilledesign.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce