Connery

Prison Ink vender tilbage i 2023: Oldschool vikinge-tatoveringer og branchens skarpeste tatovører

Klar til en weekend med blæk og kropskunst?

Er du klar til en weekend fyldt med blæk, tatoveringer og god stemning?

Skandinaviens største tattoo-festival er tilbage - Prison Ink melder klar til kamp til Kristi Himmelfartsferien i 2023!

Programmet i år bliver en blandet landhandel af tatoveringer i højeste klasse og i alle stilarter, professionel street art og graffiti, motorcykler og amerikanerbiler og det helt nye tiltag Burning Ink, hvor et kunstværk bygges og på sidstedagen antændes og markerer slutningen på årets tattoo festival.

Festivalen er en unik mulighed for at møde nogle af danske såvel som udenlandske tatovører, som kun er i Danmark disse tre dage for at være en del af festlighederne.

Der kommer kunstnere fra 20 forskellige lande - og så kan man få muligheden for at booke sig ind til en tatovering eller være heldig at få en ledig stol under selve festivalen.

Der vil være 14 tattookonkurrencer i løbet af de tre dage, hvor de bedste tatoveringer kåres. Det hele bliver styret fra scenen af den helt nye vært og Pin-up model Kristine Kold.

I år åbner Prison Ink i helt nye rammer, hvor den nybyggede Vestsalen inddrages og bliver fyldt med messestande og tatovører, ligesom den store hal Magasinet, også stadig er en del af eventen.

Der vil i år også være et område med vikinge-tattoos, hvor tatovører, der laver håndstukne tatoveringer på gammeldags måde uden maskiner vil kunne opleves med nogle af de bedste tatovører fra både Danmark og udlandet.

Du kan læse med herunder, hvornår det hele foregår:

ANNONCE
Prison Ink 2023

Hvor: Fængslet, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Hvornår: 18-20. maj 2023

Billetter til Prison Ink 2023

Del

Seneste nyt

Annonce