Connery

Pokémon-kort og fiskegrej: Disse ting trender hos danskerne på genbrugsjagten lige nu

Genbrugsjagten hitter i det nye år!

Når kalenderen skriver et nyt år, så er det tit en tid for danskere at rydde ud i gemmerne.

Og kigger man på statistik fra det cirkulære marked Tradera, så er der i januar og februar kommet et rekordstort udvalg af genbrugsvarer fra danskernes rodeskuffer.

Men hvis du før har prøvet at være på genbrugsjagt, så ved du også, at man som alle andre skattejagter skal igennem en masse bras og skrammel for at finde ting, der kan bruges. Ud fra Traderas undersøgelser så er der nogle specifikke ting, som der er ret stor efterspørgsel på for tiden.

Danskerne er vilde med fiskegrej i al omfang og eksklusive ure - så hvis de årlige fisketure ikke rigtig bliver til noget længere, så skal du slå til. Derudover er videospil, legetøj og gadgets også en vigtig spiller i markedet - eksempelvis:

- Videospil til Nintendo Switch, Playstation 4 & 5 og Game Boy

- Bærbare computer, tablets og mobiltelefoner

- Pladespillere og vinylplader - særligt rock eller musik fra 50’erne og 60’erne

- Barbie-dukker og -tøj

- LEGO

- Pokémon-kort

“Et godt råd er også at tænke sæsonmæssigt, når man sælger. Nu venter en vinterferie rundt om hjørnet, og derfor kan man med fordel benytte lejligheden til at sælge sine vintersko, sin søns udvoksede overalls, skitøj, skibriller eller langrendsski. Det er der familier, der leder efter nu,” siger Henrik Rasmussen Country Manager hos Tradera Danmark.

Har du genbrugsguld, der skal smides ud af roderummet?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce