Connery

Oakley sætter sigtekornet efter gamerne: Her er deres nye gaming-brille

Oakley Helux er den seneste spiller på markedet for gaming-briller

Gaming-briller er et varmt emne i gamingsfæren, og flere og flere får -øjnene- op for dem. Gamingbrillerne kommer i mange forskellige udformninger og fra de helt store spilaccesories-mærker som eksempelvis Gunnar, Razer og HyperX, men produkterne er ofte ren funktion og meget lidt form - men det ser ud til, at modescenen også har fået øje på potentialet. I hvert fald har det legendariske solbrillemærke Oakley sat sigtekornet efter gamerne.  

Oakley netop lanceret deres første 100% gaming-dedikerede brille: Helux. Lad os dykke ned i de potentielle fordele ved gaming-briller generelt og give dig en nærmere introduktion til Oakley Helux. 

ANNONCE
Explainer: Hvad er gaming-briller?
  • Gaming-briller er specialdesignet til at minimere øjenbelastning og forbedre komforten for personer, der tilbringer meget tid foran en computerskærm. 
  • Disse briller er ofte udstyret med linser, der filtrerer eller reducerer mængden af blåt lys og glans, som kommer fra skærmen. 
  • Blåt lys er kendt for at forårsage træthed i øjnene - men samtidig fucker det med dine melatonin-niveauer, og gør det sværere at falde i søvn - af samme grund ser men også natfiltre på alle smartphones der produceres nu til dags. Langvarig eksponering af blåt lys, kan øge risikoen for øjenskader. 
  • Ud over at filtrere blåt lys, er designet af gaming-briller ofte ergonomisk for at sikre maksimal komfort under lange spilsessioner. Nogle modeller kommer også med features som justerbare stænger og næsepuder for at give en mere personlig pasform. Kort sagt, gaming-briller sigter mod at gøre din spiloplevelse mere behagelig og mindre belastende for dine øjne.
ANNONCE
Oakley Helux - Oakley sætter sigtekornet efter gamerne: Her er deres nye gaming-brille Oakley Helux

En Introduktion til Oakley Helux

Helux er Oakleys første fuldt dedikerede gaming-brille. Inspireret af DNA-strengen helix, er Helux skræddersyet til den seriøse gamer. Her er hvad du bør vide:

Features
Designet til Gamere: En ekstra stor ramme giver et optimeret synsfelt.

Rammemateriale: Lavet af letvægts O Matter™, som sikrer komfort hele dagen.

Justerbar Næsepude: En næsepude af Unobtainium™ gør det muligt at tilpasse pasformen.

Headset-Kompatibel: De ultratynde stænger gør brillerne kompatible med de fleste headsets.

Linse Teknologi: Bruger Prizm Gaming™ 2.0 for at filtrere 30% af LED-blåt lys.

Pris
Helux koster 1.450,- kroner - Det er en af de mest premium prispunkter, som vi har set et sæt gamerbriller placere sig i, så hvis du er på jagt efter et par, kan du vælge at se det som en investering i din gaming-komfort og øjensundhed.

ANNONCE

Hot Take: Gaming-briller er for de gamle?

Husker du de dage, hvor du som ung gamer kunne spille hele natten uden at tænke på konsekvenserne? Dage, hvor det eneste, der talte, var at nå det næste level eller vinde den næste kamp. Øjnene var måske røde og trætte, men hvem bekymrede sig? Sådan var det og sådan havde jeg det selv. Nu er jeg blevet ældre og bekymrer mig også en smule om hvordan jeg ellers fungerer i hverdagen, uden for gaming-sessionerne. 

Gaming-briller råber "voksen" højere end en opsparingskonto. Sådan er det bare.

Er det et stykke udstyr, der virkelig er nødvendigt, eller er det bare en anden gadget, der appellerer til de ældre gamere, der pludselig er blevet opmærksomme på deres "biologiske ur"?
Netop brillernes evne til at filtrere det blå lys fra skærme, hvilket faktisk har en indvirkning på vores søvnkvalitet taler ind i det. 

Blåt lys hæmmer produktionen af søvnhormonet melatonin mere end noget andet lys, hvilket gør det sværere at falde i søvn. Så i den forstand, ja, gaming-briller kan faktisk være en skjult skat for den aldrende gamer, der nu bekymrer sig mere om en god nats søvn end at stige i rankings.


Selv om det kan lyde som en fordel, kun for de ældre, hvorfor skulle yngre gamere så ikke også være opmærksomme på deres søvnkvalitet? En god nats søvn kan gøre underværker for din reaktionstid og fokus, hvilket er afgørende i gaming. Det gælder især for dem, der tager deres gaming seriøst og måske endda overvejer at gøre det til en karriere.

Så selvom gaming-briller på overfladen kan virke som en "gammelmands-ting," har de faktisk en bred appel. Ja, de ældre vil sætte pris på de langsigtede sundhedsmæssige fordele, men de yngre kan også nyde godt af de umiddelbare fordele ved bedre søvn og dermed bedre spilperformance.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce