Connery

Ny tøjkollektion til F1 fans med hang til gode klæder

Tommy x Mercedes Benz

Formel 1 sæsonen er gudskelov i gang igen, og derfor er det et perfekt tidspunkt, at flage lidt for sit favorit-team.

Og hvis man er til Lewis Hamilton og Mercedes, ja så har Tommy Hilfiger en god løsning på den trang.

Ny tøjkollektion til F1 fans med hang til gode klæder

Kollelktionen der blev lanceret den 1. april forhandles ved udvalgte Mercedes-Benz- og Tommy Hilfiger-butikker verden over og på Tommy.com.

"Som en livslang fan af motorsport har det været inspirerende at samarbejde med Formula One® World Champions Mercedes-AMG Petronas Motorsport for at smelte vores brands fælles passion for moderne design og innovation," sagde Tommy Hilfiger. "TommyXMercedes-Benz kapselindsamling i foråret 2019 løfter tidløse stilarter med en teknisk kant til den nye generation af speed racing og TOMMY HILFIGER fans."

I den digitale første TommyXMercedes-Benz kampagne fejrer Tommy Hilfiger og Mercedes-AMG Petronas Motorsports fælles værdier for kvalitet håndværk, slidstærkt design og innovation. Med model Andrew Cooper og en vintage Mercedes-Benz 300 SL gullwing er stemningen sofistikeret og forhøjet.

Denne herre TommyXMercedes-Benz kollektion indeholder tidløse styles herunder chinos, bomberjakker og jeans, der er udstyret med funktionelle elementer, som f.eks. klimastyring og krøllefrit garn i en rød, hvid og blå farvepalet fremhævet med gråtoner og sort.

TOMMY HILFIGER signaturstriben genopfindes i en minimalistisk tilgang, placeret på metal lynlåse, små trim detaljer og hættekanter, mens blå pop linings tilføjer et uventet twist til det klassiske overtøj. Kollektionen er ren og sofistikeret til den moderne Tommy Man.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce