Connery

Ny international Counter-Strike talent-liga stiftes af Astralis og syv andre esport-organisationer

Ny talentliga giver plads til at etablerede hold kan lege mere med talentpuljen

"Oprettelsen af WePlay Academy League giver os mulighed for at spille kampe under strukturerede forhold mod nogle af de største internationale modstandere, vores main-hold konkurrerer imod." fortæller Kasper Hvidt, der er sportsdirektør i Astralis. 

Den nye talentliga lanceres ad Astralis, NiP, NaVi, BIG, Mousesports, Fnatic, Vitus.Pro og Furio i samarbejde med WePlay Esports, og skaber en ny platform, hvor de globalt anerkendte esportsorganisationer kan udvikle deres talenter. 

Skal vi for alvor flytte talentudviklingen, skal vi skabe en kultur og en struktur, hvor spillerne ikke presses til at spille kampe konstant og hvor man risikerer at ryge ud, hvis man taber de forkerte kampe. Vi skal skabe en vinderkultur, men vi skal gøre det under forhold, hvor vi kan arbejde med udviklingen af spillerne og holdet under ordnede forhold og uden det konstante pres og stress, der ellers er en tendens til i Counter-Strike.


"Med WePlay Academy League kommer vi til at arbejde med nogle af de dygtigste i verden i en turnering, hvor vi nok vil gå efter at vinde alle kampe, sådan er det i Astralis, men hvor den langsigtede og sunde udvikling af spillerne har førsteprioritet. Og så kommer vi til at spille de fleste af kampene i en arena med tilskuere, hvilket også er rigtig god læring. Som ansvarlig for Counter-Strike talenterne i Astralis kan jeg kun bifalde udviklingen, som forhåbentlig kommer hele scenen til gode, i takt med at vi får en masse læring," konstaterer Dennis Vang, Head of Talent Astralis.

Den nye WePlay Academy League skyder gang i en turnering, der starter den 19. juli og løber over seks events - her er plads til 8 hold, der dyster om en samlet præmiepulje på 100.000 dollars. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce