Connery

Ny dokumentarserie: Vikingernes sidste rejse

Er du også nået til et punkt, hvor du forsøger at proppe lidt mere (u)nyttig viden ind i skallen, i stedet for bare at konsumere underholdningsindhold på streamingtjenesterne?

Hvis det er tilfældet, kunne det nok være interessant at vide, at der netop er dukket en spritny dokumentarserie, om vikingerne, op på Viaplay. 

'Vikingernes sidste rejse' vil igennem de fire episoder; The Immigrant, 100 Days in Paris, The Good Land og The Last Battle of the Vikings tage seerne med på en rejse gennem århundreder fra vikingetidens begyndelse og til slutningen på epoken, som 'Slaget ved Hastings' i 1066 ofte karakteriseres som. Fokus vil være på interaktionen med Frankrig, grundlæggelsen af Normandiet og på de skandinaver, der først blev normannere og sidenhen rejste til England for at overtage tronen.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning vil en række internationale eksperter fra bl.a. Danmark og Sverige afdække helt ny viden om vikingerne og kaste nyt lys på perioden. På den visuelle side vil vikingetiden komme til live for seernes øjne gennem dramatiske episoder og high-end reenactments.

ANNONCE
Vikingernes Sidste Rejse - Trailer

'Vikingernes sidste rejse' får premiere på Viaplay den 12. april. Dokumentarserien kommer i fire afsnit af hver 52 min: The Immigrant, 100 Days in Paris, The Good Land og The Last Battle of the Vikings. Se første teaser her

Serien er produceret i et samarbejde mellem France Télévisions, DRG (en del af NENT Studios) og Nordic Entertainment Group.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce