Connery

Kim Andersen [Månedens Mand]

Mode, Gøgl, standup og bæredytighed!

Billede taget i Kanalje, Odense - Kim Andersen [Månedens Mand] Billede taget i Kanalje, Odense
Nu har vi godt nok allerede snakket med Kim én gang her på Connery.dk, men Kim formår på bedste magikervis at dukke op som en komiker, i fin balancegang på kanten af magiens og stand up verden!
 
Han har tryllet for fangerne i et russisk mandefængsel, for en aboriginere stamme i Australien og er nu aktuel i Zulu Comedy festival og en af de nye drenge i kategorien.

Connery.dk mødte Kim Andersen (efter hans optræden i operaen til Zulu Comedy Galla) til en snak om stand up, gøgl, mode og bæredygtighed! Her er hvad der kom ud af to timers snak og gøgl.
ANNONCE

Kort om Zulu Comedy Galla. Hvordan var det at være en af de udvalgte komiker, som skulle optræde på scenen og samtidig møde Comedy verdenens store drenge?

”Det var utrolig fedt at blive udvalgt til at optræde, en rigtig fed oplevelse. Jeg havde det fint op til selve dagen, aftenen og showet, men blev alligevel meget spændt og nervøs. – Lige da jeg skulle optræde fik jeg øjenkontakt med Casper Christensen og han kiggede på mig, som om jeg havde skidt i bukserne. Efter min optræden gik virkeligheden op for mig (et kort øjeblik), og jeg endte med at smide mine sko i vandet og gå i byen i bare tæer!”

Hvorfor lige skoene?                                                                                  

”Noget skulle åbenbart i vandet og helt impulsivt faldet valget bare på mine sko!”

Under Comedy gallaen ser vi dig lave dit Quick Change trick, hvad er det, og hvorfor har du valgt tricket?

”Det er en kunstform indenfor trylleuniverset, men i bund og grund et simpelt (i ordets mest udstrakte betydning) et T-shirt skift. Men jeg arbejder på at udføre tricket iført cocktailkjole! Jeg har valgt at bruge det fordi Zulu Comedy Galla er (som ordet galla hentyder til) en fest med dresscode i den finere afdeling. Så derfor valgte jeg at lave det fine trick iført beskidt t-shirt og var i det hele taget meget hverdagsagtigt klædt på, i modsætningen til de fleste andre. Det er en god måde at skille sig ud på, som jeg ofte bruger når jeg skal ud at optræde. Er arrangementet fint, kommer jeg i hverdagstøj og er det lidt mere afslappet kommer jeg i jakkesæt.” Det er lidt den omvendte verden.
ANNONCE

Siden vi nu snakker om din garderobe, så blev du i sidste artikel beskrevet som en økologisk komiker, er du meget bevidst omkring økologi, bæredygtighed og velgørenhed og er det noget du går op i rent modemæssigt?

”Jeg er ikke fanatiker, men er meget bevidst om økologi og bæredygtighed. F.eks. så er mine visitkort trykt på genbrugspapir og jeg optræder også til diverse velgørenhedsarrangementer, men har endnu ikke købt noget tøj, som repræsenterede enten økologi, bæredygtighed eller velgørenhed – men fandt jeg noget, som jeg ville gå i, ville det helt sikkert være at foretrække!” (hvor moderedaktøren så kan henvise til en lang række af alternativer, A QUESTION OF, Mads Nørgaard osv.).
 
Du virker til at være bevidst om mange ting i din verden, er du også bevidst om, hvor inspirationen til din stil/påklædning og udtryk kommer fra? Bliver du inspireret af magiens verden?
”Jeg bliver meget inspireret af trylleverdenen. Det vigtigste item i min garderobe er hatten og så bliver resten af mit outfitt bygget op omkring den. Den sorte top hat f.eks., er jo oprindeligt et gentlemans item, men er også blevet en del af det magiske univers – et symbol. Dermed ikke sagt at jeg kan lide top hatten – jeg hader top hatten. Men inspirationen er der, helt sikkert!

Jeg kunne trylle nøgen, så længe jeg bare havde min hat!


Hatten på gadeplan i trylleriets verden bliver brugt til at skille sig ud og det er en god ting. Jeg kan godt lide at skille mig ud og der er hatten bare det perfekte item. Min Brixton hat er nok den eneste af sin slags i verden. Det er en standard hat, som jeg har vægtet til hattejonglering og sat et andet hattebånd på, så den skiller sig ud.”  

  

ANNONCE
I fremtiden lurer Kims næste projekt ”Nød lære nøgen mand at gøgle!” – som kort fortalt går ud på at den moderigtige gøgler tager en tur til Berlin uden penge på lommen, hvor han i en måned og skal så gøgle sig til dagen og vejen.

En form for genopstandelse af den folkekære komiker og stumfilms skuespiller Charlie Chaplin. Moderigtigt klædt anno 2011, lidt vagabondagtigt og gennemført unikt–en gøglerverden for sig, i bedste magiske stil, med stjernestøv og alt hvad det indebærer.

Videoclip hentet fra www.Youtube.com
Billeder taget i Kanalje og Dr. Adams, Odense
ANNONCE
Kim Andersens show, under Zulu Comedy Galla!
Del

Seneste nyt

Annonce