Connery

Kim Andersen [Interview]

Økologisk stand-upper der kan lave kortrick med kønsdelene.

6 ud af 6 stjerner
Når man tager patent på, at lave korttricks med kønsdelene, så er det uundgåeligt, at vi på Connery.dk tager artisten under kyndig behandling. Vi tog en snak backstage på Comedy Zoo med Kim inden et show, om forskellen på ham og Rune Klan, fisting af negerbørn og noget med to sygehjælpere kombineret med Arn Bitter shots. 

Mød Kim Andersen, der i øvrigt kæmper for at blive den første økologiske komiker.
ANNONCE
Kim Andersen [Interview]
På din hjemmeside nævner du noget om et specielt korttrick?
Ja, det er korttrick med testikler, eller korttrick med kønsdele, som det rigtigt hedder.

Hvad er det så, der er den store forskel på dig og Rune Klan? Hvad kan du, som han ikke kan?
Jeg ved ikke om jeg kan noget, som han ikke kan. Det var Rune der i sin tid fortalte mig om comedy scenen. For fem år siden mødte jeg ham i en brandert på Roskilde, hvor jeg spurgte ham, hvad han havde gjort, for jeg havde trylllet i 15 år, men ikke lavet stand-up. Han sagde, at jeg skulle flytte til København og banke på hos Comedy Zoo og sige "Luk mig ind".

Jeg møder så Thomas Warberg for ca. tre-fire år siden i Aarhus, under noget open mike, hvor han smider mig på, og jeg prøver mig lidt frem med tryllerier og med stand-up. Nu laver jeg så lidt mere stand-up end Rune, som er gået lidt mere tilbage til det traditionelle trylleri.

Hvad er så forskellen på dig og Thomas Warberg (der under interviewet ligger og feder den i sofaen)?
Warberg er jo en klassisk one-line komiker, eller hvad vil du sige til det (henvendt til Warberg)?

Warberg: Jeg er en levemand!

Kim: Forskellen er jo, at jeg også blander mit tryl med ind i showet. Jeg er lidt mere makaber i det visuelle, end de andre er. 

Hvem er dine inspirationskilder?
En stor inspirationskilde har været Patton Oswalt, som også har spillet med i Kongen af Queens og United States of Tara!. Han er en fremragende stand-up komiker, men jeg blander det meget og Rune har jo uden tvivl været et stort forbillede for mig i mine  teenageår.

Nu har Rune jo været en stor inspiration for dig, men kan du ikke sige noget dårligt om ham?
Han har tabt sig! Pisse dårligt. Før var jeg den slanke, og nu er han tyndere end mig.

Hvad er så din relation til Warberg?
Warberg mødte jeg på en bytur i Aarhus på Cafe Under Masken efter en open mike.

Warberg: Han smadrede min lejlighed, eller han ødelagde min kalender! 

Kim: Det sjove er så, at jeg mødte Warberg et år efter og der sagde han, at han aldrig havde haft en kalender.

Warberg: Jo for helvede - hvis jeg lige må afbryde. Jerry Seinfeldt havde det her trick, hvor han købte en kalender og skrev comedy hver dag og satte kryds i kalenderen. Og så provokerer krydsene dig til at arbejde, for jeg kan ikke klare, at der er et hul. Jeg vadede hele Aarhus rundt for at finde en kalender til at sætte fucking krydser i. Endelig fandt jeg en, som jeg har i en måned og så vader Kim ind og smadrer det hele. Pisse irritirende.

Warberg, kan du komme med en pinlig fortælling om Kim, som potentielt kan smadre hans karrierre?
Nu tænker jeg, nu tænker jeg. Han har engang nægtet to sygehjælpere at bære ham op, fordi han ikke fik sit Arn Bitter shot på Roskilde.

Kim: Ja og så kastede jeg op ud over Sofie Hagen. Jeg mødte hende efter et spil Arn Bitter Bowling - en selvopfundet videreudvikling af øl bowling, som handler om kærlighed. Dvs. hvis jeg ikke rammer deres dåse, så får jeg lov til at drikke et trøste Arn Bitter shot. Rammer jeg derimod dåsen, så får de lov til at drikke tre shots.

Får lov, eller skal?
Skal, men det er ren kærlighed. Det første år jeg spillede det, endte jeg både hos samaritterne og på røntgenafdelingen. God festival.

Kan du så sige en pinlig historie om Warberg - og han må ikke blande sig!?
Warberg: Kan du ikke vente til min kæreste er gået?

Kim: En af de første gange han skulle møde sin kærestes bedstemor eller oldemor, optrådte han med en joke, om at fiste et negerbarn. Det krævede enormt mange nosser.

Warberg: Jeg var sprit stiv.

Hvad kan vi forvente i aften?
Jamen jeg vil jo bl.a. lave mit famøse korttrick med kønsdele, hvor jeg hiver en kvindelig publikummer op på scenen og hygger lidt med hende. Jeg har fået et såkaldt "æselspot" af Warberg, hvor jeg får lov til at optræde inden det rigtige show. Det bliver spændende om publikum er klar på at møde mig i dag, for de har jo betalt i dyre domme for at komme ind og se nogle professionelle herrer.

Og så kommer du..
Ja så kommer jeg. Lidt ligesom hvis der kommer en hund op af en lagkage, så bliver man lidt skuffet. Det kommer naturligvis an på, hvor nøgen den er.

Det efterfølgende show var helt forrygende og kan kun belønnes med absolut topkarakter.
Kim Andersen, Thomas Warberg og Jesper Juhl var i topform. 


Husk der er Zulu Comedy Festival frem til d. 10. september.
ANNONCE
Kim Andersens hjemmeside
Patton Oswalts hjemmeside
Comedy Zoo
Del

Seneste nyt

Annonce