Connery

Kendte danskere forvandles til superhelte i South Park

Lord Bendtner som animeret superhelt?

I forbindelse med lanceringen af det nye South Park-spil, Fractured But Whole, har Ubisoft leget lidt med tanken om, hvordan kendte danskere ville se ud, hvis de var en del af det animerede univers - og ikke mindst hvordan de ville se ud, hvis de var superhelte!

Den grovkornede tv-serie South Park fik i 2004 sit helt eget computerspil, og nu er efterfølgeren Fractured But Whole netop blevet lanceret. I spillet møder man selvfølgelig  hovedpersonerne Cartman, Kenny, Kyle og Stan, der som alternative superhelte skal forsvare byen South Park mod den stigende kriminalitet.

Fractured But Whole hedder superhelte-gruppen The Coon and Friends, og den styres benhårdt af Eric Cartman, der går under navnet The Coon. I spidsen for den danske gruppe har vi Anders Breinholt, der fra Natholdet ved, hvordan man skal organisere danskerne om natten.

Se listen herunder og se forvandlingerne i galleriet!

  • TV-værten Anders Breinholt er leder af den danske superhelte-gruppe, og han bekæmper ondskab og uretfærdigheder under navnet Kissed by fire.
  • Youtuberen Lasse med Hatten er også med i truppen, og når mørket falder på, bliver han til Lasse med Fnatten.
  • Fodboldspilleren Nicklas Bendtner kæmper om en plads på landsholdet men har sikret sig en plads i den kappeklædte startopstilling med tilnavnet The Lord.
  • Den charmerende musiker Burhan G kan et trick eller to og bruger sine evner i gruppen under navnet MILF Hunter.
  • Kongen af Instagram, Anders Hemmingsen, er også fast del af gruppen under sit alter ego The Human Firewall. 
  • Dyrevennen Linse Kessler holder de øvrige medlemmer i kort snor og slår hårdt ned på uretfærdigheder – i særdeleshed hvis det handler om dyr. Hendes superhelte-navn er Doggy Stylist
  • Komiker, musiker og madmand Simon Jul svinger både hofter og gryder og indtager pladsen i gruppen som Horny Chef.
  • Aqua-legenden Søren Rasted er gruppens 8. medlem og opererer under dæknavnet 50 Shades of Grey
  • Sidst men ikke mindst har vi komikeren Uffe Holm, der i kølvandet på sit seneste Instagram-påfund, er med i gruppen som den frygtindgydende The Duckfather
ANNONCE
Kendte danskere forvandles til superhelte i South Park
Kendte danskere forvandles til superhelte i South Park
Del

Seneste nyt