Connery

Kan vi slå M! ?

Egentlig var det ikke det, der var målet! Men M!'s chefredaktør har udfordret os...

Tillykke til Connery.dk - vi har fået en investor. Den ene hedder Martin Thorborg, den anden Nicolai Frisch. Martin stiftede og solgte i sin tid Jubii og er lidt af en serieiværksætter, Nicolai Frisch har tidligere været direktør i Euroinvestor og kørte den på Fondsbørsen og han er i dag partner i Amino.dk,som er en iværksætterportal.

Hvad kommer det så til, at betyde for Connery.dk? 

Forhåbentlig et bedre Connery.dk for dig, mere tid til, at vi kan kigge på babes og drikke pilsnere og forhåbentlig $$ ved kasse 1 - nogen skal jo gøre det hårde arbejde!... ikke?

Altså, vi er kommet i det fine selskab!  Det var de gode nyheder...

De sjove nyheder er til gengæld, at vi har fået en udfordring fra M!'s chefredaktør Lasse Schelbeck, fordi undertegnede i et Interview med Mediawatch, kom til at kalde M! for plat og lavkulturelt!

Som du kan se på screendumpet herunder fra Facebook, er der game on, og vi håber du vil hjælpe os med at vinde kampen. Hvorfor betale for en bunke papir, når du får det langt bedre her hos Connery.dk?
ANNONCE
Man failer hurtigt stavelser, når de etablerede mediehuse pludselig stikker sin snabel ind på Facebook og udfordrer til kamp! - Kan vi slå M! ? Man failer hurtigt stavelser, når de etablerede mediehuse pludselig stikker sin snabel ind på Facebook og udfordrer til kamp!
- Du kan synes godt om denne artikel på Facebook til at starte med, så ser dine venner den også!

- Du kan blive en del af vores nye Special Forces

- Har du en hjemmeside, så hjælp os gerne med et link til http://connery.dk 

- Du kan også oprette en bruger og få vores nyhedsbrev, har du allerede én så læs videre...

- Du kan Blive ven med os på Facebook.. tjek? Ja så læser du bare videre!

- Du kan blive blogger og skrive om ting og sager, anmelde gadgets eller bare være hangaround, er det noget så tager du og klikker her

...Har du andre forslag, så klikker du her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce