Connery

Justin Long skifter side i "krigen" mellem Apple og PC

Skuespilleren er ikke længere en "Mac Guy"

Skuespilleren Justin Long er nok bedst kendt herhjemme for sine mindre roller 00'ernes dude-komedier, med roller i Zac and Miri Makes a Porn, Accepted, Dodgeball; en gæsterolle i serien New Girl og rollen som John McClanes svigersøn i Die Hard 4. I USA er Justin Long måske allerbedst kendt som "I'm a Mac"-guy.

Gennem 00'erne spillede Long nemlig den cool nørd, der altid valgte Mac over PC, i en række reklamer, hvori Apple fremhævede deres kvaliteter over konkurrenterne. 

ANNONCE
I'm a Mac - I'm a PC - de gamle reklamer

Oh how times change. I hvert fald, har Intel nu lanceret en række lignende reklamer, der benytter et lignende setup som Apples gamle reklamer. 

I de nye reklamer er Justin Long ikke længere en "Mac Guy" - men derimod blot en "Justin", der overraskes over hvilke features der findes, i det meget brede udvalg af forskellige laptops, der benytter Intels processorer. 


Det er ret sjovt, men man kan ikke undgå at tænke, at Intel har brug for at komme ud med en smule galde. Det antages vi, fordi Intel gennem mange år har været den primære leverandør af processorer til Apples MacBooks - men det ændrede sig i 2020, da Apple annoncerede et skift til deres egenproducerede M1-chips. 

Justin Long er nu aktuel i fem nye Intel-reklamer, der vægter PC op mod MacBooks. Gaming-reklamen er spot on. 

ANNONCE
Monitors
Touch screens
Gaming
Del

Seneste nyt

Annonce