Connery

Honor 9 [Preview]

Ny topmodel fra Huaweis søstermærke

Der er knapt nok gået et år, siden Honor, Huaweis andet brand, lancerede Honor 8 i Europa, med stor succes til følge. 

Honor skilte sig ud med et anderledes iøjenfaldnede design, der ikke fulgte den generelle designretning, som smartphonemarkedet ellers har holdt sig til, og det har formentlig udskåret en lille placering for brandet, i hvert fald herhjemme. I sidste uge kunne de så annoncere opfølgeren til sidste års flagskibsmodel, i Honor 9. 

Arvtageren holder fast i designretningen fra sidste år, med små finesser til forskel. Blandt andet er fingeraftrykslæseren blevet flyttet fra bagsiden, og ned under skærmen på fronten af telefonen. Derudover er der selvfølgelig kommet en lang række opgraderinger på hardwarefronten. Det nye chipset er en 8-kernet Kirin 960, batterikapaciteten er kommet op på 3200 mAh. Dual-kameraet har fået en god håndfuld software- og hardwareopdateringer, og byder på opløsningen 12mpix RGB + 20 mpix monokrom-sensor i det primære kamera og 8 mpix i frontkameraet. 

Honor 9 kan også optage Ultra-HD 4K video, der minimerer slørede billeder og kompenserer for utilsigtede kamerarystelser, hvilket sikrer en mere stabil video.

Honor 9 produktafsløring

Honor 9 kan købes i Danmark fra 15. august til vejledende udsalgspris på 3.999 kr. hosElgiganten & Proshop. Den nye topmodel kan købes i farverne Glacier Grey, Saphire Blue og fra september i Midnight Black.

Del