Connery

Hollandsk bryggeri har skabt en øl der ikke giver tømmermænd

For godt til at være sandt?

Du vågner op søndag morgen. Du har drukket en seriøs håndfuld øl, og er nu klar til at tømmermændene sparker ind - men de udebliver. Drømmescenarie. Utopi. 

Men måske ikke så meget længere, i hvert fald hvis du spørger det hollandske bryggeri De Prael, der har annonceret at de er på vej med en ny øl, der ikke fremprovokerer tømmermænd dagen derpå. Og nej, der er ikke tale om en alkoholfri øl. 

Bryggeriet holder selvsagt kortene tæt til kroppen, men den magiske øl skulle eftersigende været tilsat en kombination af vitamin B12, ingefær, piletræspark og havsalt.

Vitamin B12 forebygger hovedpine, ingefær er godt for maven, piletræsbark har også forbindelser der modvirker hovedpine, og salt er også en vigtig ingrediens, i at holde den rigtige balance dagen efter. 

Det lyder for godt til at være sandt, og indtil videre serveres øllen kun på selve bryggeriet, så en omgang field resarch må næsten være på plads. En journalist fra engelske The Sun, har allerede taget testturen, og en god håndfuld øl (8) gjorde ham i hvert fald ikke fortræd, men han noterer også, at en upassende stor mængde, nok ikke ville have helt så god en effekt. Challenge accepted?

Bryggeriet kan du læse mere om her: De Prael

Del