Connery

Her er de 5 bedste spil fra Gamescom med udgivelse i løbet af det næste halve år.

Vi går en fantastisk gaming-sæson i møde!

Jeg er netop hjemvendt fra verdens største spilmesse, Gamescom. 

Messen afholdes hvert år i den tyske by Køln, og i år valgte mere end 370.000 mennesker at lægge vejen forbi. Det fede ved Gamescom, er nemlig at den er ekstrem forbrugercentreret, og det betyder at inkarnerede gamere verden over, valfarter til Tyskland, for at få mulighed for at prøve de nyeste spil, inden de udkommer. 

Det samme har jeg haft mulighed for, og efter 4 dage med over 30 forskellige nye spil i hænderne, har jeg et solidt fundament, for ikke blot at fremhæve de mest hypede spil (som ellers er udgangspunktet normalt), men derimod de fem spil, som jeg i min egen personlige mening efter hands-on oplevelse, synes er de mest lovende titler for det kommende halve år. Hæng på. 

ANNONCE
Gamescom 2017 stemningsvideo
Her er de 5 bedste spil fra Gamescom med udgivelse i løbet af det næste halve år.

5. Super Mario Odyssey

Nintendo har haft et par hårde år, men 2017 ser lyst ud for dem. Nintendo Switch har solgt godt, selvom det primært har været Zelda, der har trukket salgene. Det kommer til at ændre sig nu, for Super Mario vender tilbage til den nye konsol i stor stil. 

Super Mario Odyssey er et legende eventyr, der præsenterer den dadbod-agtige blikkenslager i bedste grafik nogensinde, i et spilunivers, vi aldrig før har set lignende. 

Spillet tog Gamescom-prisen for bedste spil, og det siger ikke så lidt. 

Super Mario Odyssey udkommer kun til Nintendo Switch, og det sker den 27. oktober. 

ANNONCE
Super Mario Odyssey - Game Trailer
BJ Blazkowicz - Her er de 5 bedste spil fra Gamescom med udgivelse i løbet af det næste halve år. BJ Blazkowicz

4. Wolfenstein II: The New Colossus

BJ Blazkowicz er kun blevet bedre med alderen. Den legendariske helt fra et af de mest originale shooter-spil nogensinde, er klar til at uddele endnu en omgang nazi-tæsk, på en alternativ jord. 

Wolfenstein II, er faktisk det 8. spil i serien, men en direkte sequel til 2014-spillet Wolfenstein: The New Order - der var det første spil i serien, efter Bethesda Softworks overtog roret (Fallout, Elder Scrolls etc.)

Bethesda har efterhånden fået toptunet deres FPS-færdigheder, og det har resulteret i et tight spil, der både brillierer på mechanics, udseende og ikke mindst: Story. 

Spillet udkommer den 27. oktober til både Xbox, PlayStation og PC. 

ANNONCE
Wolfenstein II: The New Colossus
Her er de 5 bedste spil fra Gamescom med udgivelse i løbet af det næste halve år.

3. The Crew 2

Ubisoft tog mig fuldstændigt med bukserne nede, ved demonstrationen af The Crew 2. Jeg må indrømme, at det første spil i serien aldrig rigtigt fangede mig, men det nye spil her, der udkommer i løbet af foråret 2018, det kan bare noget helt specielt. 

Det er der flere grunde til. For det første har vi at gøre med et meget flot racingspil, der byder på en stor verden og masser af maskiner - jovist, det er set før. Men ikke helt på denne måde, de flotte detaljer i spillet er lækre, men kombineret med et virkeligt let tilgængeligt gamer-interface, der tillader spilleren at lave hotswaps mellem køretøjer, speedbåde og fly - helt ubesværet. Det er bare noget der skal opleves! Tilsæt så en røvfuld af underholdende racemodes - til lands, til vands og i luften, på tværs af hele USA. Så har du altså et actionpacked racingspil. 

ANNONCE
The Crew 2: Gamescom 2017 Fast Fav Multi-Vehicle Gameplay
Her er de 5 bedste spil fra Gamescom med udgivelse i løbet af det næste halve år.

2. Assassin's Creed Origins

Den glorværdige Assassin's Creed serie kan smide endnu en stjerne på bæltet (finally!), med deres kommende spil. Det nye spil finder sted i det gamle Egypten, hvor vores helte kommer med et helt nyt spilsystem. 

Origins er et Action-RPG, der giver dig langt større mulighed for at vælge dine kampe, missioner og fremgangsmåder end tidligere spil. Kampsystemet har fået en seriøs opgradering - angrebsmønstrene er nu meget mere versatile og RPG-islættet ses især ved muligheden for at opgradere og forbedre unikke våben, løbende gennem spillet. 

Tilsæt flydende game-mechanics, der for eksempel gør det muligt for dummies, at sætte ild til deres hest og sig selv ved et uheld, og fede puzzle-missioner i gamle grave og pyramider, ja så har du endnu et sikkert hit, godt forankret i mystikken der omgærder The Animus og ordenen. 

ANNONCE
Assassin’s Creed Origins: Gamescom 2017 Cinematic Trailer
Her er de 5 bedste spil fra Gamescom med udgivelse i løbet af det næste halve år.

1. Destiny 2 - PC

Det første Destiny spil var udelukkende en konsoloplevelse, og har siden lanceringen i 2014, oparbejdet sig en enorm fanskare. Med den forestående lancering af Destiny 2, som nu også kommer til at nå PC-spillerne via Blizzard Battle.net launcheren, står den fanskare overfor en mulig eksplosion i antallet. 

Jeg har haft hænderne i både PS4 og PC-versionen af spillet, og begge dele virker rigtigt godt - men jeg må være helt ærlig og sige, at PC-versionen bare er helt fænomenal. Det er uden tvivl en af de bedste og mest taktile gaming-oplevelser jeg havde i løbet af messen - og det siger ikke så lidt, når det kun beror sig på godt en times gameplay. Hold godt øje med de kommende reviews for spillet - for jeg tror sgu vi har at gøre med en Game of the Year kandidat. 

Destiny 2 udkommer til XB1, PS4 den 6. september og PC/Battle.net den 24. oktober. 

ANNONCE
Destiny 2 – Official “What is Destiny 2?” Trailer

Honorable mentions

Ovenævnte er min top 5 over kommende titler - men vi går en fantastisk tid i møde, for der er selvfølgelig mange flere spil at give sig i kast med. 

Her er et par titler jeg kommer til at gå mere i dybden med, i løbet af efteråret - som også er købsovervejelser værd: Call of Duty WW2, Cuphead (Xbox eksklusiv), FIFA18 (But of course!), GT Sport, Middle-Earth: Shadow of War, Star Wars: Battlefront II, Dragon Ball FighterZ, Ace Combat 7, Detroit, God of War, m.fl.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce