Connery

GT Academy vinder kører Nissan GT fra en helikopter

Seriøs gaming

Vi ved efterhånden alle, at der er fede karrierer og store penge i e-sport, men var du klar over hvor vildt det står til, når det kommer til bilspil?

Vildt nok, til at Jann Mardenborough, der er en af de store vindere af Gran Turismo GT Academy, både har scoret sig en karriere som ægte racerkører - og også har fået lov til at optræde i dette imponerende stykke reklamefremstød, skabt i samarbejde mellem PlayStation og Nissan.

I videoen her kører Jann en Nissan GT-R/C kun ved hjælp af en PS4-controller. Det kan lade sig gøre takket være robotbetjent styrtøj, sindssyge computere med stor opdateringshastighed og en microcomputer der sender signaler fra controlleren til den 542 heste vilde GT-R/C. 

Jann Mardenborough udtalte følgende: “Det her var en fantastisk mulighed – noget helt unikt. GT-R /C har sammenført mine to universer – det virtuelle gamingunivers og den virkelige motorsports univers – på en måde, som jeg aldrig havde troet mulig. Bilens respons på betjeningen via DualShock 4-controlleren var langt mere medrivende, end jeg havde forestillet mig. JLB Design har gjort et fantastisk stykke arbejde med at få alting til at reagere virkelig godt på controlleren.

”Styring, acceleration og opbremsning var konfigureret på intelligent vis, så funktionerne kunne anvendes på en kontrolleret måde. På den måde kunne jeg få en god følelse af bilen gennem svingene og holde den på ret kurs på de hurtige strækninger. Det var en uforglemmelig oplevelse at styre en GT-R i fuld størrelse med 210 km/h på Silverstone, mens vi fulgte efter i en helikopter. Det kalder jeg innovation that excites!”

ANNONCE
Nissan GT-R /C - the ultimate remote-control car for gamers

Gran Turismo Sport udkommer onsdag den 18. oktober i Storbritannien, Europa & Australasien og indleder en ny æra inden for racerbilsspil med indstillinger til single player og online gaming.

Spilindstillingerne rummer muligheder fra traditionel Arcade Mode til onlinekonkurrencer i FIA-racerløb. Gran Turismo Sport sætter nye standarder for racerløbsspil ved at gøre gamerne i stand til at udvikle deres virtuelle karrierer på banen, hvor kun de hurtigste racerbiler, som racerkørerne bruger i dag, er til rådighed.

ANNONCE
Del

Seneste nyt