Connery

New England stormer videre

Tom Brady og hans mandskab, flænsede Buffalo Bills Defensiv helt op

Tom Brady og hans mandskab, flænsede Buffalo Bills Defensiv helt op. Der var ikke meget at stille op, for de opgivende Bills spillere, da de søndag nat blev sendt hjem med en ordentlig sæk på 56-10    
New England stormer videre
Søndag nat var tilskuerne på Ralph Wilson Stadium vidne til en ren magtdemonstration, da Buffalo Bills løb ind i en øretæve af den største slags.

Mægtige New England kom på besøg, og de fik lov til at score hele 7 touchdowns. Især én mand var i hopla, den hurtige og smidige Wide receiver, Randy Moss, scorede hele 4 touchdowns.

New Englands quterbacken, Tom Brady, ramte på 31 kast ud af 38. Han spillede forrygende og hans præstation var så god, at han den aften spillede som en af ligaens bedste spilfordelere. Runningbacken, Laurence Maroney, kom på måltavlen, for første gang i år, da han løb fra 6 yards linien og ned i end zone. Dermed holder New England deres fremragende statistik, som ubesejrede i deres gruppe.

Buffalos kollektive nederlag
Der var ikke meget, som tydede på, at Buffalo spillerne havde vundet 4 kampe på stribe, eftersom de søndag nat fik en god gammeldags røvfuld. De var chanceløse overfor New Englands offensiv og deres tur hjem, var med garanti sikkert både smertefuld og lang. Alt håb er dog stadig ikke ude. Buffalo indtager stadig deres 2. plads i puljen AFC East, hvor de må se New England sætte sig på 1. pladsen.

Thanksgiven NFL torsdag
Torsdag er der kæmpe NFL fest på Tv2 sport, hvor de først viser Detroit Lions mod Green Bay Packers kl. 18.30. Derefter er det kampen mellem Dallas Cowboys og New York Jets.

Natten til fredag kan du følge den danske kicker Morten Andersen, med sit hold Atlanta Falcons mod Colts. Det kan kun blive godt, da det er drengerøvene, Claus Elming samt Jimmy Bøjgaard der skal kommentere begivenheden.

Hvem skal du se kampene med?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce