Connery

Fem snedige spekulationer fra Avengers: Infinity War traileren

Internettet bobler over af spekulationer og teorier

Med gårsdagens længe ventede trailer til Avengers: Infinity War er der for alvor sat gang i forventningerne til 3. runde med Avengers, og kulminationen på de første 3 faser af Marvels filmunivers. Men hvad er der egentlig der sker i traileren. Inden denne film rammer biograferne til maj, skal vi lige have overstået Black Panthers første solo-film til februar, og scenen til Infinity War, er først rigtigt sat derefter.

OBS: Følgende indeholder mindre spoilers fra biografaktuelle Thor: Ragnarok

Vi har pinpointet en række interessante ting. Altså også ud over de helt åbenlyse, som at Captain America har fået skæg, at Spider-Man endelig har fået sin spidey-sans, og at Scarlett Johansson får lov til at være blondine, Black Widow, that is.

 
Fem snedige spekulationer fra Avengers: Infinity War traileren

Hulk og Thor er ikke længere sammen

I slutningen af Thor: Ragnarok, er både Thor, Loke og Hulk sammen på et rumskib. I post-credit scenen, ser vi, hvad der formodes at være Thanos’ rumskib, der pludselig er i vejen for dem. I den nye trailer ser vi Hulk, der har lavet et seriøst hul i en bygning, som om han er faldet fra rummet og ned på jorden. Thor er på et rumskib med Guardians of the Galaxy, og Loke vimser rundt med Tesseracten. Thanos må have givet dem nogle indledende tæsk.

 
Fem snedige spekulationer fra Avengers: Infinity War traileren
Fem snedige spekulationer fra Avengers: Infinity War traileren

Mon Loke stadig arbejder sammen med Thanos?

I hvert fald ser det ud til, at han overrækker Tesseracten til en anden - og i et andet klip, popper Thanos den blå sten i sin handske. Det kan være trailer-teasing, men det kunne også give fin mening.

 
Fem snedige spekulationer fra Avengers: Infinity War traileren

Proxima Midnight: Thanos arbejder ikke alene

I et splitsekund af traileren, ser vi Thanos’ elite general Proxima Midnight, der kaster et spacy spyd. Hun er okay hidsig, og det tyder på at Thanos har sit eget team af vilde skabninger på sin side. Tjek op på Black Order.

 
Fem snedige spekulationer fra Avengers: Infinity War traileren

Iron Man og Spider Man får bøllebank af Thanos.

Som I SMÆK

 
Fem snedige spekulationer fra Avengers: Infinity War traileren

Lokationen af den sidste Infinity Stone, er formentlig afsløret.

Filmens big bad Thanos, er ude efter de seks Infinity Stones, der når de samles i hans handske, gør ham til den ultimative hersker over universet. Skæbnen vil, at vi nu har stiftet bekendtskab med de første fem sten, og den sidste, The Soul Stone, findes formentlig i Black Panthers hjemland Wakanda - Hvorfor skulle en hel hær af aliens ellers angribe stedet?

Hvor er de andre Infinity Stones?

Space Stone/Tesseract: Dette er stenen der giver juice til Tesseracten, der først blev introduceret i Captain America 1, for derefter at blive brugt af Loke i The Avengers, til senest at være blevet stjålet af Loke endnu en gang, i Thor Ragnarok.

Evne: Interdimensionel rumrejse


 

Reality Stone/Aether: Virkelighedstenen ser vi først i Thor: The Dark World, hvor skurken Malekith, vil bruge den til at gøre universet mørkt igen. I slutningen af filmen, bliver stenen leveret til Benicio Del Toro’s “The Collector” - Der siger “One down, five to go”.

Evne: Changing matter in to dark matter

Power Stone: Denne sten ser vi i Guardians of the Galaxy, hvor den bliver opdaget af Star-Lord, og senere er udgangspunktet for filmens lykkelige slutning. Stenen afleveres til Nova Korpset på planeten Xandar, men i traileren til Infinity War, sidder den allerede i Thanos’ handske.

Evne: Energi nok til at ødelægge hele planeter.

Mind Stone: Den her lille størrelse, er først at finde i scepteret som Loki har fået af Thanos i The Avengers. Det er blandt andet det der bruges til midlertidigt at hjernevaske Hawkeye. I begyndelsen af The Avengers: Age of Ultron, bruger Tony Stark stenen fra scepteret, til at give liv til Vision. I den nye trailer, ser vi at nogen forsøger at hive stenen ud af Visions pande.

Evne: Mind control.

Time Stone: Tidsstenen er placeret i Doctor Stanges halskæde “The Eye of Agamotto”, og det giver ham mulighed, for at manipulere tiden.

Evne: Tidsrejse

Del