Connery

Efterårets getaways

Hvis du ikke har fået nok ferie i sommerperioden

Når man bor i Danmark, er Game of Thrones-karakteren Ned Starks klassiske saying ’Winter is Coming’ noget ,man kan nikke genkendende til. Lige på nær whitewalkers og sort magi er den danske vinterperiode ofte ganske røvsyg med regn, slud og kulde, som varer i en evighed. Hvis du ikke helt fik din rejsefeber stillet i sommerferien eller slugt nok D-vitaminer på stranden, så har vi fundet et par gode bud på en efterårsferie-getaway, som gør dig bedre udrustet til vinteren. 

Efterårets getaways

Solferien

Tulum, Mexico

Tulum er et område og en kommune under staten Quintana Roo i Mexico, hvor oplevelsesferie med god samvittighed kan kombineres med badeferie. Langs den caribiske kyst finder man alle de aspekter, man forventer af en solrig destination i det mexicanske - azurblåt hav, sandstrand med struktur som flormelis og eksotiske klippeformationer.

Får man revet sig væk fra de overvældende smukke strandområder, kan man bevæge sig ind i det historiske i form af mayanske ruiner. Utroligt velbevarede efterladenskaber fra den sidste by, som den mayanske kultur byggede, giver et billede af en kultur fra det 13. århundrede.

Et af de største trækplastre ved området er, at større dele af Tulum endnu ikke har oplevet den kommercielle druknedød af overdrevet turisme, men har bevaret sin autenticitet og frirum. Destinationen rammer de helt rigtige tangenter, hvad enten man søger romantik, natur, gastronomi, kultur eller en lækker kulør til de kolde vintertimer.

Efterårets getaways
Efterårets getaways

Skiferien

Mayrhofen, Østrig

Ski og afterski hører uomtvisteligt sammen, hvis du spørger os. Hvad enten man er familiefar, der lige trænger til en kold fadøl efter en hård dag med ungerne på børnebakken, eller man er en flok drengerøve, der laver tricks på pulversneen og vil se nærmere på pigerne om aftenen – uden dynejakker og skibriller.

Et godt bud på begge situationer finder man i Zillertal-dalen – mere specifikt i byen Mayrhofen. Med 159 kilometer pister i flere forskellige sværhedsgrader kan man blandt andet prøve kræfter med ”action-bjerget’ Penken eller læne sig tilbage og nyde andres freestyle-skills i Vans Penken Park.

Mayrhofen er en sikker vinder – ikke blot baseret på de rige muligheder for en varieret skioplevelse, men også på grund af pisternes højde 2400 meter over havet. Det giver dig garanti for sne størstedelen af efteråret og hele vinteren, så du ikke skal bruge din ferie på at trille tommelfingre foran kaminen.  

Efterårets getaways
Del

Seneste nyt