Connery

Drikkeuret

Nu kan du få et ur, som hjælper dig med at drikke...

Drikkeuret
Egentlig har jeg ikke brug for et ur, som kan hjælpe mig med at drikke. Jeg holder dog på, at man ikke skal gå af vejen for sjove drikkegadgets. Det var således med næsten jomfruelig lyst, at jeg klikkede på en annonce, jeg opdagede på Facebook. 

Hele min krop var spændt. Mine små pølsefingre ville have skreget: "det her bliver godt godt godt", hvis de kunne tale... vente... vente! Siden er loadet ind!

Lille tår, stor virkning!

Og jeg citerer direkte fra siden:



Citat: "Vi ved jo godt at de fleste mennesker drikker for lidt. Det gælder også for ellers sunde og raske mennesker. En af forudsætningerne for at forblive frisk og ved godt helbred er, at kroppen tilføres tilstrækkeligt med væske. Idet vi drikker, støtter vi vores stofskifte og hjælper med at finde den rigtige balance for vores krop (renselseskur, slankekur m.m.). Når man vil være sund og frisk, skal man derfor huske at drikke meget."
ANNONCE
Drikkeuret fåes også som en Smiley, som er sur, når du drikker for lidt! - Drikkeuret Drikkeuret fåes også som en Smiley, som er sur, når du drikker for lidt!
Herefter stoppede jeg med at læse, for så gik det galt! Det hele begyndte pludselig, at handle om, at drikke nok vand i det daglige - sikke noget pis! Selve uret bliver først sur efter en time, og så tror jeg sagtens jeg selv kan minde mig om, at hælde pilsnere i svælget - ellers er det vist på tide at gå hjem!

Men det fik mig til at reflektere: Drikker du egentlig selv nok vand? Er denne tyske opfindelse genial eller lige til skraldespanden?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce