Connery

DK Rocks

Musikalsk karma i æteren.

2 ud af 6 stjerner
DK Rocks
Passende til foråret og løftet om sommer, sol og varme kommer DK Rocks, med en håndfuld lette sange som går lige ind i hjertekulen og emmer af genkendelse. Hvis du synes de minder dig om noget du har set for nyligt, så har du ganske ret, for det er nemlig det husorkester der bakker Master Fatman op hver fredag aften når han siger "Hiv stikket ud".

I front for DK Rocks står Anne Holse. Som 13 årig startede hun med at spille bas, et lidt usædvanligt valg for en pige på den alder. Hendes lærer mente at hun måske skulle prøve sig med sang, hvilket hun tog til sig og valget må siges at have været det rigtige, for siden har hun sunget i adskillige rockbands. Lige nu kan man imidlertid nyde hende både fredag aften hos den kære Master Fatman og på albummet med samme navn som husorkestret DK Rocks.

Baggrunden for navnet DK Rocks bliver klart for en, når man hører albummet. Det er nemlig gamle danske hits fra firserne, men her oversat, spillet og sunget på engelsk. Det er ren nostalgi, og faktisk ret sjovt at høre numre som Sanne Salomonsen's Sui Sui med engelsk tekst. Første gang man fik en smagsprøve på hvordan sådan noget skulle gøres, var til Grand Prix'et i 2006, da DK Rocks optrådte med en anden gammel Grand Prix sang. Video, Video sunget af Jens Brixtofte, vandt Det Danske Melodi Grand Prix i 1982, men blev maskeret med en engelsk tekst og fik atter en chance, her 24 år efter. Sangen vandt ikke denne gang, men det gør DK Rocks album til gengæld; nemlig alles hjerter og de danske stuer her til sommer.

Sjovt er det nemlig at høre de gamle klassikere som Jeg vil lade lyset brænde, blive til den engelske Keeping My Love Light Shinning. Eller den gamle Rugsted og Kreutzfeld sang Jeg ved det godt som pludselig bliver til It's Never Too Late To Say I Need You. Anne Holse har en stemme der er som skabt til gamle danske sange på engelsk. Jeg er overbevist om at DK Rocks bliver denne sommers landeplage, og at høre på diskoteker og spillesteder landet over. Selv når du går gennem byen kl 3 om natten vil den helt sikkert lyde ud igennem et åbent vindue og lokke dig ind til en fest.

Track liste:

01.  Pull the plug
02.  Video Video
03.  Keeping my love light shinning
04.  Billy Boy
05.  All my love
06.  When I whisper your name
07.  Love is gonna call
08.  Rain on my window
09.  Sui Sui
10.  I'm in love
11.  It's never to late to say I need you

Tjek hjemmesidenpå MySpace hvor du også kan høre en smagsprøve: DK Rocks
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce