Connery

Derfor er julen det bedste tidspunkt at indlede et nyt forhold ifølge ekspert

Det betyder dog ikke, at forholdet varer lige til påske..

Vi kommer ikke udenom det – julen er nær. Vejret bliver koldere, jakkerne bliver varmere, og butikkerne bugner allerede med skumjulemænd og færdiglavet gløgg. Uanset om du er julepsykopat som undertegnede eller har det lidt mere kyniske hvorfor starter julen allerede i oktober-synspunkt, så kommer vi ikke udenom, at den er på vej.

Julen altså.

Og med julen kommer kærligheden. Åbenbart også den nye og opblomstrende. Og det er ikke helt tilfældigt. Ifølge forholdsekspert og matchmaker Nora Dekeyser fra Three Day Rule er der nemlig noget om, at julen rent faktisk ér the most wonderful time of the year.

Så hvis du synes, at alle omkring dig får kæreste lige på denne tid, så er det ifølge Dekeyser ganske rigtigt. Hun siger, at folk har større tendens til at slå sig ned lige før julen.

En af de største grunde er, at vi ofte tilbringer mere tid med familien omkring juletid. At se din familie med deres special someone kan måske inspirere dig til selv at finde den person. Det betyder, at dine omgivelser smitter af på dig: Når du ser andre i et (lykkeligt) forhold, får du selv lyst til det samme.

Spørgsmålet bliver herved, om forhold, der starter om vinteren, så har bedre chance for at overleve? Og her går juleglæden så lidt af det, for svaret er nej. Bare fordi jeres øjne mødtes første gang over varm gløgg, betyder det ikke, at kærligheden holder helt til, at øjnene til sommer mødes over kold sangria. Dekeyser forklarer, at forår og sommer ofte er lige med en ny begyndelse, og folk får en fornyet trang til frihed. Men om efteråret og vinteren er det forhold, der er i fokus.

Og ikke kun fordi det betyder en ekstra julegave..

Julesæsonen kan dog også skabe visse problemer for folk, der allerede er i et forhold, da julen netop skaber øget fokus på kærlighed og familie. Det kan medvirke, at mange mennesker, der allerede er i et forhold, begynder at stille spørgsmål: Er det her for real? Eller er det bare lige nu? Hvis man kommer frem til, at det sidste er tilfældet, føler mange folk sig overvældede ift. at hive vedkommende med til alle julefrokoster og familiefester. Hvorfor inkludere nogen i noget, de måske ikke er en del af næste år?

Julen kommer tydeligvis med meget mere end bare sne og gaver, og uanset om du allerede er i et forhold, eller om du er single, så kan julen betyde en tid med forandringer. Og selvom julen varer lige til påske, er det ikke sikkert, din juleromance gør det. Men det er okay – sommetider er Mrs. Right know også helt okay.

Og hey! Det betyder jo højst sandsynligt en ekstra julegave, så hvad er der at klage over?  

Del