Connery

Danmarks første officielle pizzadressing gør tør pizza til en by i Rusland

Nyt iværksætterprojekt redder dig fra den glemsomme pizzamand.

Har du egentlig tænkt over, om Danmark overhovedet har en pizzadressing?

Du bestiller en pizza, beder om dressing på pizzaen, men hvad får du? Det er svært at vurdere – enten en hjemmelavet hemmelig sauce, der varierer sig fra sted til sted eller en måske klassisk cremefraiche-dressing.

Ingen ved det.

Danmarks første officielle pizzadressing gør tør pizza til en by i Rusland

Det har iværksætter Ali Al-farhan forsøgt at gøre noget ved gennem sin erfaring med pizzaer fra barndommen – med produktet Sensfood’s Originale Pizzadressing er målsætningen at give en bedre smagsoplevelse for folk, som elsker dressing på deres pizza.

Dressingen er anderledes end dem, man er vant til. Den er mindre syrlig end den klassiske cremefraiche, og har en mere mayonnaise-agtig smag med en let krydret eftersmag. Vi måtte selvfølgelig teste det på nogle forskellige pizzaer og det blev overraskende nok modtaget med kyshånd på kontoret. 

Vurdering: Sørger for en saftig pizza og giver lidt ekstra smag og konsistens til oplevelsen. Visse pizzaer med stærke smage og mange forskellige slags fyld er måske ikke den bedste kammerat til dressingen, da den går lidt i baggrunden på disse – men derimod en klassisk, simpel pizza med fokus på enkelte smage og ingredienser går dressingen ind og giver smagsnuancerne fra dressingen et lækkert pift.

Dressingen egenskab virker i bund og grund til at være skræddersyet til den enkeltes behov og ønsker, hvor man har skruet en simpel og balanceret smag sammen, som kan stå i køleskabet og give den sidste kant, hvis der mangler noget. Den har evnen til at justere smagen, og er ganske handy at have stående i sit køkkenarsenal. Hot tip: nydes bedst fra køl, da smagen virker mere afrundet og afstemt i forhold til pizzasmagen. 

Danmarks første officielle pizzadressing gør tør pizza til en by i Rusland

5 vigtigste egenskaber i pizzadressingen

1) Simpel smagsjustering
2) Redder dig fra den glemsomme pizzamand
3) Pifter selv den tarveligste frysepizza op
4) Frivillig dosering (ingen druknet pizza)
5) Tør pizza bliver en by i Rusland

Dressingen findes i forskellige byer og SensFood har en aftale med Coop om at kunne tilbyde dressingen til folket gennem landets Fakta-butikker.

Hjemmeside

Facebook

Del