Connery

Cult Club Cruise 2013

1500 festaber, Cult shakers og Cult piger spærret inde på en færge i 24 timer... Ja, det ER mere underholdende end filmen Speed 2 var...

Cult - Cult Club Cruise 2013 Cult

Det er muligt du har hørt historier om en kæmpe fest på Oslobåden med masser af underholdning, Cult i stride strømme og fine damer, selvfølgelig. Hvis du har hørt om denne fest, er det en god chance at det du har hørt om hedder Club Cult Cruise.

Club Cult Cruise er simpelthen følgende: Cult inviterer en masse branchefolk til en kæmpe 24 timers fest på en færge. Sådan ca. omkring 1500 festglade mennesker er så med til at løfte stemningen helt i vejret, masser af spændende events og optrædener løber af i løbet af de 24 timer, og Cult lancerer deres nyeste produkter i samme omgang. I år er det Cult Shaker Ninja, Shaker Zulu og Mokaï Blueberry.

Turen bød også blandt andet på motorcross opvisning, bingo banko, hypnoseshow, casino, spa, fotosessions med Cult-pigerne, og en ordentlig røvfuld musikere og DJ's; Vi har snakket med Kesi, Rasmus Hedegaard, Kongstad, Muri og Mario og Christian Brøns og bringer mere om dem senere. Der var også besøg af Electric Lady Lab, Alexander Brown og Johnson, der alle leverede super underholdning. 

Vi var selvfølgelig med og det er der kommet en masse billeder og nogle fine historier ud af. I første omgang vil vi gerne dele lidt af de fine billeder vi fangede... Hold ekstra øje med et par interviews og andet lir i løbet af det næste stykke tid.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce