Connery

USA 2005 - 15-16/8

Formidable forretningsideer i San Diego.

USA 2005 - 15-16/8
15/8

Efter nogle hårde dage i Las Vegas var det meget tiltrængt søvn, vi fik om natten (ca. 12 timer). Derefter tog vi mod downtown San Diego, som virkede som en rigtig afslappet by a la Santa Barbara - dvs. fyldt med mendoza'er.

Det viste sig, at vi ikke boede så centralt, som vi troede, for det tog godt nok lang tid at komme fra hostellet og til downtown. Vi fik en rigtig god mexicansk frokost, hvor jeg dog tog fejl af det, der lignede en drueagurk, men i virkeligheden var forklædt, for at skjule sin ægte identitet som jalapeno. Satans. Vi vadede videre til Seaport Village, hvor vi nød et par Coronaer i de smukke omgivelser. Tæt på lå USS Midway, som var enormt. Faktisk er det næsten 2 gange så højt som Rundetårn, hvilket må være det mest imponerende. At det derudover er det længst tjenende krigsskib i den amerikanske flåde, er blot sekundært.

Vi fik klaret lidt shopping og besluttede os for gå ind og se War of the Worlds, efter Jacob havde plaget mig i evindeligheder. Efterfølgende var vi enige om, at det muligvis er en af de mest ringe film til dato. Hvad er det for noget pjat, Tom Cruise? Har Scientology slået deres kløer endnu mere i dig? Bah!

Tilbage på hostellet tegnede det til at blive en kedelig aften, men jeg fik da prøvet verdens langsomste Internet, der ikke kunne åbne én side på 20 min. Wow!
ANNONCE
USA 2005 - 15-16/8
16/8

Idag regnede vi med at bruge hele dagen i Sea World, men ved indgangen blev jeg overrasket over, hvor "barnligt" det var. Alt var med mange farver og med "sparkly". Jacob gned sine fedtede hænder og fandt posen med Werhters Echte frem...

Allerede ved første show blev min skepsis fjernet ang. en fed dag i Sea World. Selvom det var børneorienteret, kunne man ikke undgå at blive imponeret over, hvor veldresserede disse dyr var. Selvfølgelig ville de tage sig bedre ud som hvalrosbøffer på min tallerken, men når nu ikke det kunne være anderledes, så var det fascinerende.

Derefter var det blevet tid til en meget flot spækhuggershow. Disse enorme dyr skulle dog vente på, at de amerikanske soldater skulle hyldes ved et lille pre-show. En ting, der er lidt svært at forstå som dansker, men stadigvæk en flot gestus.

Det fede ved Sea World var, at man mere eller mindre kunne gå fra show til show uden større ventetid. Så derfor kunne vi vade direkte over til en fedt delfinshow, hvor en supersej dreng fra publikum næsten havde taget springet i pølen, efter en af trænerne i en joke havde bedt ham om det. Jeg bliver altid imponeret over delfiner, der altid virker glade og er enormt intelligente og adrætte.

Efter en noget tam hajtank gik vi over og så et show med husdyr, hvor dresserede hunde, katte og endda grise viste tricks. På vej over til næste show begyndte Jacob og jeg at tænke over nogle alternative forlystelses- og dyreparker.

Første forslag var en park, hvor trænere og ansatte skulle leve og arbejde i frygt. Spækhuggere (som vi døbte delfin 2, fordi de jo i bund er grund er ens, de kræ!) og hajer (delfin 3) skulle sættes i vandet, og så skulle trænerne pøve at nå på tværs af bassinet. Deres sønderrivelse og død skulle tiljubles af publikum. Souvenirshoppen skulle sælge de afrevne lemmer til ågerpriser.
ANNONCE
USA 2005 - 15-16/8
Andet forslag var en mere (og alt for) "almindelig" park, hvor der skulle være fantastiske bure med gråspurve, bassiner med sild og torsk osv. Hver gang folk ville klage, ville vi hårdnakket påstå, at de allesammen var truede dyrearter, og enhver påstand om at dette ikke var sandt, skulle slås ned med korporlig afstraffelse og dødstrusler.

Forretningsideerne blev midlertidigt lagt på hylden for at se Cirque de Mer, og selvom om det var flot, var det kun en billig immitaion af shows'ene fra Las Vegas, som stadig stod frisk i vores erindring.

Inden vi skred, så vi pingvinerne, som altid er sjove pga. deres vraltede gang. En enkelt fugl havde sneget sig ind i det arktiske miljø fra det nærmeste bur, og vi blev enige om, at det må have været efter en vild julefrokost, at en fræk pingvin fik lokket en fugl med hjem under påskud, at den altså var "en rigtig fugl". Man skulle måske have været der, men det affødte enorme latterkramper, der skræmte de nærmeste gæster fra vid og sans.

Efter en god dag i Sea World tog vi et par timer på stranden og den fede bar Wawe Shop, hvor man kunne surfe og drikke. Især en ældre mand, der faldt i med det samme hver evig eneste gang, udløste latter. Aftenen på hostellet sneg sig afsted, for der var fandeme kedeligt i Mission Beach.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce