Connery

Clemens samler et drømmeteam bestående af Suspekt, Jokeren og Ataf, for at give 'Den Anden Verden' en æresrunde

En lille 2018 forårstour, i 1999-albummets tegn

Clemens er efterhånden ved at være lidt af en legende på den danske rapscene. Han har været her i over 20 år, og har otte studiealbum under kappen, plus et sandt arsenal af gæsteoptrædender, og en afstikker med 'Die Dumme Dänen'. 

I 2018 har han samlet et stærkt hold, der tager på tour med hans anmelderroste 2. album fra 1999: 'Den Anden Verden'. 

Clemens har hevet sit DMA vindende og kunstfonds honorerede album: ’Den Anden Verden’ op fra arkivet i sin underjordiske kunstner-bunker, for at drage på kongetogt i 2018. Denne gang med et endnu stærkere hold, et vaskeægte rim-dreamteam. Den generøse gæstestjerneliste ved disse koncerter er tilnærmelsesvis længere og med flere prominente navne, end mange en-dags festivaler i det ganske danske land kan prale af:

Suspekt – Danmarks absolut største liveband, der med udsolgte koncerter i Forum og Aalborg Hallen må siges at være ’i en helt anden liga’, med en turnéform man ellers kun finder mellem kamptrænede UFC fightere.

Jokeren – den legendariske baggårdspuma, der har produceret for de største i staterne og taget det bedste med hjem. Den vel nok mest kendte danske rapper, der gennem årtier har forkælet de dansksprogede med lige dele reflekteret intellektuel lyrik og grænsesøgende rock’n’roll livsstil.

Ataf – den første lyriker der turde tale om integration i Danmark. Manden der opfandt såkaldt ’perkerrap’ årtier før det blev et absolut must på alle danske hitlister. Ataf rappede intelligent og indlevende om at ’holde balancen på en mur mellem to kulturer’ mens de andre stadig legede med Duploklodser.

I øvrigt gæstes koncerten af undergrundshelte som Kælderposen, Mortito og Paulo. Navne, der altid har stået for kvalitet og kompromisløshed for kritiske kulturkendere.

I april 2018 rammer vogntoget disse to nøje udvalgte venues.

06.04 Store VEGA, København

13.04 VoxHall, Aarhus - Læs mere her

Del