Connery

Civilization 7 er klar med første gameplay-video og udgivelsesdato

Strategispillet tilbage i tid til vinterferien!

Civilization VII har været en del tid undervejs, men under åbningen af spilmessen Gamescom 2024 kunne Firaxis games langt om længe løfte sløret for gameplayet for det kommende strategispil - sammen med udgivelsesdatoen - som er fastlagt til 11. februar 2025. 

Sid Meier's Civilization har gennem tiden solgt mere end 70 millioner eksemplarer, og den nyeste generation af spillet udkommer på en bred vifte af platforme, herunder PlayStation, Xbox, Mac og Nintendo Switch. 

ANNONCE
CIV 7 live-action trailer
?si=G-bLeTp5X8Ln4a6j

I præsentationen kunne udviklerne også løfte sløret for en live-action trailer med Gwendoline Christie i hovedrollen - hende kender du nok fra Game of Thrones eller Star Wars - men i Civlization-universet er hun blevet hyret som det kommende spils fortæller. 

Civilization VII ser velkendt ud. Grafikken er blevet poleret en del, og endnu engang går spillet fra stenalderen og frem til en nær-fremtidig space-age. 

Det kommende spil fejrer 30-år med franchiset, og der er blevet plads til alle de funktioner man kender og elsker - herunder også crossplay mellem PC og konsoller, der især er mindet på online multiplayer. 

Tjek den nye gameplaytrailer her. 

ANNONCE
CIV 7 Gameplay Trailer
?si=-LsqenO8CBXiSS_A
Del

Seneste nyt