Connery

Cartier fremviser alle årets store nyheder på digital platform

Watchmaking encounters

I lyset af de besværlige omstændigheder, som COVID19 har forårsaget, må mange virksomheder se sig nødsaget til at finde alternativer, til de traditionelle fysiske lanceringsevents, noget der også gælder for Cartier. 

Hos de franske ur- og smykkemagere, har man i stedet valgt at lancere hjemmesiden Cartierwatchmakingencounters, hvor alle årets særnyheder nu er blevet afsløret. 

Her er et overblik over nævneværdige nyheder på ur-fronten:

ANNONCE
Cartier fremviser alle årets store nyheder på digital platform

En af årets store nyheder er en relancering af uret Pasha de Cartier
Unisex-uret blev oprindeligt lanceret i 1985, og nu er den refortolket i en række nye stilarter, der går lige fra det helt elegante og simple, over guld-trim, eksklusive ædelsten og til det overvældende juvelbelagte af slagsen. 

Uret blev i sin tid først båret af mænd, men kvinderne var lynhurtige til at samle op på det versatile design, og denne gang markedsføres det som et unisex-watch, der med et bredt udvalg af varianter, stikker lidt i alle retninger. 

Det nye Pasha har udskiftelige remme og lænker, og er udstyret med mekanisk 1847 MC kalibre, i et design der både er resistant overfor vand og magnetisme. 

Pasha De Cartier 2020 kommer i både 35MM og 41MM og lanceres i september 2020. 

ANNONCE
Cartier fremviser alle årets store nyheder på digital platform

Santos Dumont lanceres til juli i en ny XL-variant. 
Santos-Dumont XL består af tre forskellige ure, der også introduceres med særlige indgraverede udgaver - limiteret til 30 ure. 

XL er udstyret med mekanisk 430 MC urværk med manuelt optræk. 

Det ligger selvfølgelig i navnet, men Santos-Dumont XL er en større sag af det klassiske uredesign, der måler 46.6x33.9 mm ved urkassen og har en tykkelse på 7.5 mm. 

Urene kommer stål, 18K pink gold og en kombination af de to. 

ANNONCE
Cartier fremviser alle årets store nyheder på digital platform

Derudover lanceres der også en række af fire limited-edition Santos-Dumont, der på bagkassen indgraveres med hver sit 1900-tals flyvemaskine design, et tip på hatten til opfinder og levemand Alberto Santos-Dumont, der var inspirationen til det klassiske ur

  • Le Brésil er den første af Dumonts flyvende maskiner, et luftskib. Uret er limiteret til 100 eksemplarer. 
  • La Baladeuse er et eksperimentielt motoriseret luftskub, som Santos-Dumont krydsede Paris med i 1903. Denne variant kommer i 300 eksemplarer. 
  • The "n°14 bis" er et flyvemaskinedesign fra 1906, der gav Alberto titlen som den første luftkaptajn, til at gennemføre en flyvning på 220 meter - verificeret af en officiel organisation. Dette ure produceres i 500 styk. 
  • La Demoiselle er et den mest elegante af Santos-Dumonts flyvemaskine-designs, og et af de første fly der blev masseproduceret. Det er også navnet på et Cartier Santos-Dumont XL der produceres i 30 eksemplarer. 
ANNONCE
Cartier fremviser alle årets store nyheder på digital platform
Cartier Privé Tank Asymetrique Skeleton - Cartier fremviser alle årets store nyheder på digital platform Cartier Privé Tank Asymetrique Skeleton

Sidste ur er en del af Cartier Privé kollektionen, og her er det Cartier Tank, der har fået et helt skævt nyt look. 

Tank Asymetrique er et Tank, der har fået urkassen og skiven tiltet 30 grader mod højre. Faktisk er det en ny fortolkning af det sam-navngivne ur fra 1936. 

Uret lanceres til december i seks varianter - tre klassiske og tre med skelet-konstruktioner, der hver især limiteres til 100 eksemplarer. 

ANNONCE
Tank Asymetrique Platine - Cartier fremviser alle årets store nyheder på digital platform Tank Asymetrique Platine
Del

Seneste nyt

Annonce