Connery

Call of Duty planter "hemmelig" reklame på bunden af Østersøen

59 ° 2'43.4 "N 18 ° 20'6.5" E

I et PR-stunt for det kommende Call of Duty: Black Ops Cold War, har Activision været en tur i dykkerdragten. 

I en pressemeddelelse, fortæller spilfirmaet at de har plantet en "hemmelig" besked, på bunden af Østersøen ud for den stokholmske halvø. 

Budskabet der er placeret ved kooridnaterne 59°2'43.4"N 18°20'6.5”E i fem meters dybde er både en reklame for det kommende krigsspil, men også en reminder til verden.

Den 27. oktober 1981, under den kolde krig, gik en sovjetisk ubåd på grund, i svenske farvande. Det fandt man ud af - og en række modige skandinaver sejlede ud i egne både, for at lede efter den grundstødte ubåd. 

ANNONCE
Cover-art for det nye Call of Duty - Call of Duty planter "hemmelig" reklame på bunden af Østersøen Cover-art for det nye Call of Duty

Activision fortæller, at der ikke er mange gamere, der er gamle nok til at have deres egne minder om denne hændelse - men at det er vigtigt at kende sin egen historie - meget belejligt, fordi det nye Call of Duty tager sin fiktive handling under netop den kolde krig.

Tilbage til beskeden

Selvfølgelig kunne folk selv give sig ud på en skattejagt efter den hemmelige besked - men da det kun er synligt gennem sonar-udstyr, har Activision meget belejligt også delt selve budskabet, der lyder:

ANNONCE
Call of Duty planter "hemmelig" reklame på bunden af Østersøen

"Know your history"

Del

Seneste nyt