Connery

Ben & Jerry's laver ny is-variant, der vækker minder fra barndommen

Nu kan vi bare håbe, den hurtigt kommer til Danmark!

Jeg har aldrig kunnet lide mælk, så engang, da jeg var mindre, spurgte jeg mine forældre, om jeg gerne måtte spise mælken med en ske fra en skål, for der kunne jeg godt lide det. Jeg fik lov, men sjovt nok smagte det ikke, som det gjorde, når der havde været et eller andet lækkert morgenmadsprodukt i, og jeg måtte igen døje med mælken i et glas. 

Den dag i dag drikker jeg stadig ikke mælk, men når det kommer til morgenmadsprodukter, gør jeg gerne en undtagelse. Jeg er helt vild med det sukkerfyldte stads, og af en eller anden grund craver jeg det altid helt vanvittigt, når jeg har tømmermænd, så ryger der en flaske rødvin i indkøbskurven, kan du næsten være sikker på også at se en pakke Coco Pops. 

Derfor blev jeg også ekstra glad, da jeg så den nys isvariant fra Ben & Jerry's: "Cereal Splashbacks" - is med smag af den mælk, der var tilbage, når man spiste morgenmadsprodukter. Ej, men det er jo helt genialt! 

Ben & Jerry's laver ny is-variant, der vækker minder fra barndommen

Isen kommer i tre forskellige smage: "Fruit Loot", "Frozen Flakes" og "Cocoa Loco", og jeg ville ønske, at de alle tre lå klar i min fryser, til næste gang jeg har tømmermænd!

Men som altid skal vi vente lidt, før de forhåbentlig kommer til Danmark, men skal du ud at rejse i den nærmeste fremtid, kan du finde dem over hele USA, men fra september kan du også finde dem i New Zealand, Singapore og Australien. 

Og skulle du få smagt dem, så giv os lige en anmeldelse! 

Del