Connery

Batman tematiseret hjemmebiograf for 350.000

Jesper er gået all in på sin hjemmebiograf

Hvis du havde et rum, som bare var 100% dedikeret til din hobby, hvad ville du så bygge? En minibar? Et poolrum eller en hjemmebiograf?

Jesper Strecker er gået all in på den sidste, og har brugt over 350.000 kroner på at bygge en afsindig hjemmebiograf med Batman-tema. 

Forhandleren HiFi-freaks.dk er i god dialog med deres kunder, og de har været opmærksomme på Jesper, der har lagt en seriøs bunke knaster i forbindelse med hans hjemmebiograf. 

Onlineforhandleren HiFi-freaks.dk oplever lige nu en stigende interesse for HiFi surroundsystemer i den dyre ende. Lydnørden Jesper Strecker er gået all in og har i dag surroundudstyr for over 350.000 kroner.

"Generelt er vores kunder begyndt at bruge flere penge på surround. De er gået væk fra plasticanlæg og vil have noget bedre. De vil have surround, hvor lyden opleves i 3D. Hvor den kommer fra oven og høres i hele rummet. Hvor du kan høre helikopterne, der flyver hen over hovedet på dig. Hvor det regner lige ned i masken på dig. I forhold til for bare fem år siden, bruger surroundkøbere i gennemsnit 5.000 kroner mere i dag,"  fortæller Daniel Nielsen, der er dirketør ved virksomheden.

Jesper Strecker, har udstyr for cirka 350.000 kroner. I sin lejlighed i København har han indrettet en dedikeret hjemmebiograf med projektor og et 110 tommers lærred, 12-tommers subwoofere, forstærkere og et surround-system med elleve højtalere. For ham er det vigtigt, at man med et surround-anlæg kan mærke musikken:

"Det skal være stort og voldsomt. Man er nærmest fysisk træt efter at have set en film, ligesom i biografen. Det, der gør det fedt, er at man lever sig ind i filmen på en helt anden måde. Man sætter sig simpelthen ind i en kuppel, og så er man der i halvanden time, siger lydentusiasten"

Jesper Strecker er væk i filmens verden omkring tre gange om ugen, men han kan også godt lide at gå og nørde med sit udstyr. Han eksperimenterer med, hvordan lyden reagerer i rummet og leger med akustikpaneler, lyddæmperpaneler og bass traps, der absorberer uønsket bas. Den store interesse for HiFi begyndte for alvor for ti år siden.

Lækkert setup, tænker vi. Har du en lækker hjemmebiograf du vil vise frem?

ANNONCE
Batman tematiseret hjemmebiograf for 350.000
Del

Seneste nyt