Connery

The Million Dollar Homepage

Du skal starte på studie. Du har egentlig ikke råd. Men du gider heller ikke tage SU-lån. Og studiejobs tager tid og er svære at få. Hvad gør du?

Ville du tro mig, hvis jeg fortalte, at dette billedudsnit indtil videre har skaffet en 21-årig englænder omkring $600.000 ind på bankbogen? Sikkert ikke - jeg ville nok heller ikke tro mig, men ikke desto mindre er den god nok.
The Million Dollar Homepage
Alex Tew kunne, efter at være blevet optaget på et unavngivet engelsk universitet, se frem til endeløs studiegæld og en meget sparsom livsstil, hvilket ikke just virkede tillokkende.

Samtidig var han ikke så vild med at skulle have et almindeligt studiejob, da "hans hjerne ikke arbejder sådan".

Hvad gør man så? Jo, man finder en nem måde at lave en masse penge på, og når man ejer en computer og kan lave en hjemmeside, ja hvad er så mere nærliggende end at sælge pixels?

Alex's hjemmeside MillionDollarHomepage.com er unik på sin egen underlige måde, og virker ved at interesserede firmaer kan købe én pixel for én dollar.

Der sælges ikke under 100 pixels ad gangen og han lover, at hjemmesiden vil eksistere i ihvertfald 5 år.

I alt er der én million pixels til salg, heraf navnet.

"Jamen, der findes da flere af den slags sider, så hvordan kan du påstå at den er unik?"

Jo, det kan jeg, da mine kilder indikerer, at MillionDollarHomepage.com er den første i rækken. Flere af "opkomlingene" har endda købt plads på Alex' side.

Og det er en succés! I skrivende stund er der solgt 600.600 pixels på hjemmesiden, der har meget få regler for optagelse i suppen af billeder (Udvalgte regler):

1. Ingen animerede gif'er

2. Er dit billede først optaget på siden, kan linket, et klik på billedet fører til, ikke ændres.


Er du selv studerende, og kan du selv sætte en hjemmeside sammen, så er her måske en idé til at få bankbogen i plus igen.

Bonusinfo

Følgende domænenavne er ledige:

AMillionPixels.dk

MillionerAfKroner.dk

StudieStøtte.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce