Connery

Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20

'sup?

Supreme er tilbage med en ny sommerkollektion, for endnu engang at sætte samlermani og limited-edition streetmode på spidsen. Og samtidig tjene en ordentlig røvfuld cash. 

Vi har browset kollektionen igennem, for at se hvad og hvem Suprme har klistret deres eftertragtede røde box-logo på denne gang. 

ANNONCE
Supreme/Oreo Cookies - double stuff - 3 småkager per pakke.  - Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20 Supreme/Oreo Cookies - double stuff - 3 småkager per pakke.
Supreme/Giro. En Supreme-brandet cykelhjelm. Til når du vise at du er voksen og fornuftig. Og samtidig fjollet og glad for at ligge i kø.  - Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20 Supreme/Giro. En Supreme-brandet cykelhjelm. Til når du vise at du er voksen og fornuftig. Og samtidig fjollet og glad for at ligge i kø.
   Supreme/Numark Pt01 transportabel pladespiller.  - Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20 Supreme/Numark Pt01 transportabel pladespiller.
Supreme transparent hængelås. Ærligt, den er ret cool.  - Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20 Supreme transparent hængelås. Ærligt, den er ret cool.
Supreme havestol. En foldbar havestol med vævet Supreme-sæde. Stolen der bliver stjålet en million gange på årets festivaler.  - Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20 Supreme havestol. En foldbar havestol med vævet Supreme-sæde. Stolen der bliver stjålet en million gange på årets festivaler.
Supreme Ziploc poser... Til drugs. - Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20 Supreme Ziploc poser... Til drugs.
Et værkstedsrullebord fra Mac Tools med 10 skuffer og indbygget strømskinne. Produceret i USA.  - Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20 Et værkstedsrullebord fra Mac Tools med 10 skuffer og indbygget strømskinne. Produceret i USA.
Supreme-brandede Instax-polaroid film til de der quirky fester, hvor retro-billederne er nødt til at være brandede.  - Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20 Supreme-brandede Instax-polaroid film til de der quirky fester, hvor retro-billederne er nødt til at være brandede.
Supreme/Leica Ultravid kikkert. Vandtætte kukkelurerbriller med 8 gange forstørrelse. - Arbejdsborde og Oreo-kiks - her er de mest opsigtsvækkende Supreme-nyheder i SS20 Supreme/Leica Ultravid kikkert. Vandtætte kukkelurerbriller med 8 gange forstørrelse.
Del

Seneste nyt

Annonce