Connery

4 hurtige til studiestarten

Connery bringer en række af ting som gør dig til den drengerøv du er og så smider vi en række alternativer oveni til de med et stramt budget.

Solbriller

Har du ikke allerede anskaffet dig et par af de ægte, en billig ebay-kopi eller måske en hel anden model, så vil jeg næsten påstå at disse er uundværlige. Et par gode og solide solbriller skal der til, og hvad er bedre og mere ”in” end et par lækre RayBan Clubmaster. 

Mere solbrille-snak: Her.

Alternativ for studerende: Ebay: skrøbelige, men acceptable modeller fås fra 10 kr. (red. acceptable til prisen...)
ANNONCE
Pris: ca. 1000 kr. - 4 hurtige til studiestarten Pris: ca. 1000 kr.
Bærbar pc

Nogle af de bærbare pc’er som jeg synes fortjener komplimentet ”fandens lækker” er Asus’ Zenbook-familie. Windows 8, i7-processor og Bang og Olufsen lyd.

Alternativ til studerende: Som sagt har Asus en hel familie af Zenbooks og lillebroderen med i5-processor og 13-tommer skærm fås fra ca. 5600 kr.
ANNONCE
Pris: fra ca. 9500 kr. ASUS - 4 hurtige til studiestarten Pris: fra ca. 9500 kr. ASUS
Smartphone

Selvom min seneste investering i Smartphone havnede hos Apple, mener jeg stadigvæk at Samsungs absolutte topmodel, Galaxy S4 er nævneværdig når det gælder valg af ny smartphone. Android-styresystem, 4G LTE, 5-tommer skærm og 13 megapixels.

Alternativ til studerende: Topmodellen har selvfølgelig fået en lillebror, Galaxy S4 mini hvor der bliver gået på kompromis med ting som skærmstørrelse og kameraopløsning. Pris: ca. 2800 kr.
ANNONCE
Samsung - 4 hurtige til studiestarten Samsung
Pris: ca. 4200 kr.

Yderligere billeder finder du i galleriet i toppen!
DashDrive UE700 - 4 hurtige til studiestarten DashDrive UE700

Backup

I form af den nye eksterne harddisk fra ADATA: DashDrive Elite H720

Som studerende er der masser af dokumenter der er livsvigtige at holde fast på, og hvis du samtidig også har et par film og lidt musik, er denne sag på 1 TB et godt bud. Med en tykkelse på kun 8,9 mm og indkapslet af rustfrit stål, spiller den jævnt op som perfekt udstyr til din ASUS Zenbook. 
Den lille kasse har selvfølgelig USB 3.0 så du ikke skal bruge evigheder på at overføre data. 

Vejl. udsalgspris: 968,- kr

Alternativ til studerende: ADATA DashDrive Elite UE700 - Fed lille USB 3.0 Stick der har fra 16 - 64 GB - Priserne starter ved  ca 199,-
ANNONCE
ADATA - 4 hurtige til studiestarten ADATA
Del

Seneste nyt

Annonce