Connery

3 hurtige til Amin Karami, som er ude med sin nye single 'Digital'

Lyt til den nye single her

For to år siden udkom Amin Karami med sin debut-EP 'Sammen i stykker'. Nu er han klar med en ny single, 'Digital', som er første udspil fra en kommende EP. Der synges stadig på modersmålet dansk, fordi det faldt ham mest naturligt, men musikalsk har det taget en drejning fra det tidligere mere indadvendte og lidt dystre univers. På den nye single er der blevet plads til lidt mere humor og samtidig en vildere energi, som har sin tydelige inspiration fra 80'ernes elektroniske lyd. 

I forbindelse med den nye single har vi fanget Amin Karami til 3 hurtige spørgsmål, og så synes vi da også lige, du skal tage et lyt til den nye single!

Beskriv din nye single med 3 ord

Fortid - nutid - fremtid.

Hvor får du inspiration fra?

Det kan være noget, der kommer til mig, når jeg er sammen med andre mennesker. Jeg er stor tilhænger af at være i kollektiver, og det er tit der, jeg får mit kick. Ellers kommer inspirationen især fra musik, film og teater, og kærligheden mellem mennesker er også en kæmpe inspiration for mig. 

Hvad er dine håb for fremtiden?

At vores sange vil inspirere andre, og at vi får mere tid og større frihed (bedre økonomi) til at arbejde med vores musik.

Lyt til den nye single her
Del