Connery

15. december [Pakkekalenderen]

Dagens låge er noget mere end 1000 kroner værd...

Bag dagens kalenderlåge gemmer der sig et par superskarpe præmier..

Dagens Julegaver:

1 sæt Razer In Ear Analog Earphones - Værdi 595 kroner

 

1 sæt Razer Adaro Stero Analog Headphones - Værdi 750 kroner

 

1 sæt Razar Adaro DJ Analog Headphones - Værdi ca. 1500 kroner

ANNONCE
15. december [Pakkekalenderen]

Razer Adaro In Ear Analog Earphones 
Razer Adaro In Ear kombinerer en kraftfuld lydoplevelse med et glat og robust design for at give den bedste lyd on-the-go. Høretelefonerne er udstyret med custom- tuned 10 mm neodym drivere, der biddrager til sprød stereolyd, når du lytter til din yndlingsmusik. Den medfølgende bæretaske gør, at du nemt kan have dem med på farten og ørepropperne kan udskiftes, så de matcher dine behov. 

ANNONCE
15. december [Pakkekalenderen]

Razer Adaro Stereo Analog Headphones
Razers Adaro Stereo er udviklet med tre ting for øje: kompromisløs lyd, vedvarende komfort og robust design. Custom- tuned 40 mm neodym magnet drivere sørger for skarp lyd, og det justerbare design gør, at det er nemt at have med sig overalt. Razer Adaro Stereo Analog Headphones passer perfekt til den aktive musiklytter, der søger et komfortabelt headset med stor lydoplevelse. 

ANNONCE
15. december [Pakkekalenderen]

Adaro DJ Analog Headphones
Razer Adaro DJ henvender sig til DJ’s, producers og de mest kræsne musiklyttere, der går efter den perfekte lyd. Balancen mellem naturlig akustik og hård bas gør headsettet ideelt til DJ’ en bag pulten eller musikentusiasten, hvor kun det bedste er godt nok. Razer Adaro DJ Analog Headphones passer perfekt til musikstudiet, natklubben – eller alt derimellem. 

Vil du gerne vide mere om produkterne, kan du besøge: Razerzone.com/adaro 

ANNONCE

Konkurrencebetingelser

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder, og klikke på "deltag".

Konkurrencen løber til d.22. december kl. 12, hvor vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen vil herefter blive kontaktet på email, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens fornavn på vores platform. Hvis ikke vi har fået kontakt til vinderen inden 1. januar 2015 - går vi til næste person i lodtrækningen. Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce