Connery

Zack Snyder afslører et Snyder Cut af Rebel Moon, inden filmen har fået premiere på Netflix

Releasethesnydercut 2.0?

Zack Snyder er en af de få instruktører, som er lykkedes med at få promoveret en Director's Cut til et bredere publikum - det skete med hans Justice League-film, som han måtte forlade under produktionen af personlige årsager.

Det resulterede i et underligt sammenskudsgilde af Snyders visioner og Joss Whedons forsøg på at få filmen ud til tiden - det rene makværk.

Det lykkedes fans at blæse #ReleaseTheSnyderCut ud i æteren i en sådan grad, at man flere år efter fik det famøse Snyder Cut i form af en 4 timer lang Justice League-film på HBO Max.

Den blev mødt med rosende ord og fik endelig visionen ud fra Snyder side.

Og nu ser det ud til, at Snyder Cut-trenden fortsætter. Han er snart på trapperne med sin længe ventede sci-fi-film Rebel Moon, som får premiere på Netflix til jul, og nu er det blevet bekræftet, at Snyder har sin egen version, som er en time længere.

Men inden du tænker, at der er kaos på linjen og Netflix og Snyder ikke kunne blive enige - så er det Netflix selv, som har annonceret nyheden.

Netflix vil OGSÅ lancere et Snyder Cut, som giver mere indsigt i filmen. Spørgsmålet er så bare, hvorfor den første film ikke bare blev directors cut aka. den endelige version, men hvem ved.

Rebel Moon kommer som en todelt film, hvor den første del, A Child of Fire, får premiere på Netflix d. 22. december, mens part 2, The Scargiver, får premiere d. 19. april.

Se eller gense traileren herunder:

ANNONCE
?si=1zQal4yIN1jK3oUn
Del

Seneste nyt

Annonce