Connery

Xperia Play Review

Ude foran TDC butikkerne står der "Den nye playstation telefon"... det er løgn!

Sony Ericsson er gået i vælten med en flok nye telefoner, og mest spændende er umiddelbart Xperia Play. Connery.dk var inviteret til launch af den nye telefon, og med champagne kl. 9 om morgenen, er vi altså ret nemme at lokke med til den slags ting!
Xperia Play Review
Jeg har lige siden de to virksomheder begyndte at lave projekter sammen, siddet og glædet mig, som et lille barn til, at der ville komme en Sony Playstation Ericsson Telefon... Det skulle man tro var sket nu, men det er godt nok svært, at få øje på målgruppen for den.

Men lad os kigge lidt på skidtet...



Det er bestemt ikke en almindelig gamepad, som du kender fra din Playstation, men det havde jeg nu heller ikke forventet. Det store spørgsmål er vel egentlig, hvor godt den ligger i hånden og hvordan den fungerer. Helt grundlæggende okay, men...

Knapperne er funktionelle og de analog pads, som fungerer lidt som en indbygget mus på en bærbar reagerer, som de skal. Til mine store hænder er det dog alt alt for småt, og jeg fik næsten krampe, inden jeg var gået i gang med at spille. I toppen af telefonen finder du to små knapper, som normalt ville være L1 R1. De fungerer bare slet ikke ordentligt. De er svære at trykke på, din vinkel på fingrene bliver underlig, og så er de ekstremt følsomme.

Telefonen i sig selv virker billig og plasticagtig, og vi er ikke engang kommet i gang med at spille endnu... Jeg må dog indrømme, at selve sliderfunktionen, som slider gamepad ud under skærmen, er meget stabil - mon udviklerne har brugt alt tiden på den?

Telefonens styresystem er Android. Version 2.3.2 (aka Gingerbread), og der findes  et specielt område i Android Market,  hvor du kan købe spil som er specielt udviklet til telefonen.
ANNONCE
Xperia Play Review
I gang med at spille

Jeg tog et hurtigt spil på telefonen, og jeg må erkende, at jeg blev slemt skuffet. Skærmen var flydende og det kørte egentlig okay, men det var for mørkt og når solen kom i den rigtige vinkel, var det praktisk taget umuligt at spille videre. Det kan godt være, at jeg er blevet vænnet til min iPhone 4 skærm, men jeg havde altså forventet mere fra en spilletelefon!

En sjov feature er i øvrigt, at telefonen kan spille de gamle PS1 spil som emulation... men ved nærmere eftertanke: Hvem helvede gider at gå tilbage i tiden, og hvem gider købe spillene igen i det nye format?

Overall

Jeg må erkende, at jeg havde forventet mere. Jeg kan ikke se, hvem der vil vælge at købe Xperia Play... Er du til lange ture med drengene, hvor der skal games på bagsædet, så har du en PSP... er du til småspil i bussen på vej til og fra arbejde eller skole, så har du Angry Birds og andre hyggespil...

Så når TDC foran butikken skriver: "Den nye Playstation telefon" så er det i min verden altså en sandhed med modifikationer!

Konklusion: Vent til der kommer en version 2 eller 3 eller måske 4... Dine penge er bedre brugt på andre ting lige nu!
ANNONCE
Fakta

Taletid 6-8 timer,

Standby-tid på 425 timer

Batterilevetiden ved spil 5 timer og 35 minutter, 

Musikafspilning 30 timer+

Kamera: 5.1 MP, auto-fokus, blitz og videolys

Google Android 2.3 (Gingerbread)

1GHz Scorpion ARMV7-Processor

Indbygget hukommelse 400 MB

Medfølger: 8 GB kort

Vægt: 175 gram

I handlen fra 1/4 - 2011

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce