Connery

Xperia Active [anmeldelse]

Det er telefonen til det aktive liv...

Fyr den af med den nye Sony Ericsson Xperia active. Den skal nok overleve, men det er sgu ikke sikkert du selv klarer den.

Med 1GHz og HD video, er du klar til at hoppe i vandet, klatre i bjerge eller bare tage den næste bytur.

Xperia Active er ikke voldsom stor, men den fylder så heller ikke så meget i lommen. Den skulle være vandtæt i en dybde på 1 meter i op til 30 minutter, støvafvisende og har naturligvis også beskyttelse mod stød.

Den har samme specs som Xperia mini, men er skabt til det aktive liv. Født med apps til pulsmåler, GPS, barometer og kompas og et etui, som du kan have omkring armen, med en en LED 320 x480 pixels skærm med 192 ppi. En udmærket skærm til pengene, især med tanke på den er resistent overfor skrammer og ridser.

Mediemobil?

Nej den kommer med 170MB plads, og det er langt fra nok, hvis du er lidt seriøs med dit medieforbrug. Du kan dog opgradere med Micro-SD kort og med 512MB indbygget ram, er du med en opgradering på storage alligevel godt på vej.

Kameraet

Du skyder billeder i 5MP ved 2592*1944 pixels og optager video i 720P. Der er blitz til skydning under besværlige lysforhold, og du kommer hurtigt i gang med kameraet. Autofocus og face-detection fungerer okay, og kameraet indeholder også Geo-Tagging. Dog kan farverne forekomme lidt vage, men alt i alt er det fin kvalitet, som vi kender det fra Sony-Ericsson.

Andre info

OS: Gingerbread 2.3 Android.
Skærm: 3”, og det er for lidt, hvis du skal bruge den til at surfe på nettet.
Flash support: Ja
Batteritid: Sony Ericcson lover selv en batteritid på 4,5samtale eller 14dages standby. Det er sgu ikke meget. Især ikke hvis man også bruger mediefunktionerne.  Du kan helt sikkert ikke tage den med på hiking, uden at have mulighed for at oplade skidtet.

Er den værd at investere i?

Ja, men kun hvis du har et aktivt liv, hvor du har brug for en telefon, der kan klare det. Ellers kan du finde telefoner, der er langt bedre til samme pris.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce