Connery

Will it blend?

Kan man blende en Ipod?

Hvad gør man, når ens produkt ikke altid bliver brugt til det, man kunne håbe på?

Firmaet Blendtec laver, som navnet så snedigt antyder, blendere. Det er sikkert fine blendere, der både kan lave pesto og formodentlig også salsa. Men den stigende trend indenfor blenderbrug har været at bruge dem til guldfisk og alskens andet lækkert. Hvem husker ikke Marco Evaristtis blender stunt på kunstmuseet Trapholt. Museet blev frikendt, så det er altså okay at blende sit kæledyr, bare det foregår på museum. Kunstneren Marco Everistti er i øvrigt kendt for at male et isbjerg rødt. Jo, det er en mand med visioner!
 
Men nu har Blendtec altså valgt at spare på reklamekronerne og med inspiration fra ovennævnte kunstner og tydeligvis også hele USA's talkshow vært, mister David Letterman, skabt en rækker youtube videoer, der hedder 'Will it blend?'. De blender simpelthen alt, hvad de kan komme i nærheden af; ipods, golfbolde, videokameraer - you name it.
 
Og et eller andet sted vækker det min indre drengerøv, det er da lidt sjovt at se, hvor meget man kan smadre cirka alt. Så vi opfordrer til at gå Blendtec i bedene, film en gang 'will it blend?' og smid videoen op på Connery.dk!
 
Connery.dk fralægger sig ethvert ansvar for ting, der måtte gå i stykker.
ANNONCE
Will it blend?
Will it blend?
Se mere på Blendtecs profil: http://www.youtube.com/profile?user=Blendtec
Del

Seneste nyt

Annonce