Connery

WikiReader

Du er i byen og den første øl ryger indenbords, derefter kommer den næste og den næste. Hurtigt ryger man ind på emne, hvor der er mulighed for at vædde om en øl eller to. Men der er bare aldrig rigtig mulighed for at bevise man har ret.

WikiReader
Jeg roder mig altid ud i små væddemål. Næsten alle væddemål handler om facts, som ingen burde kende svaret på! Derfor har jeg alt for mange tabte øl på samvittigheden, og nu kan det fandme nok nok!

Med denne lille gadget kan du have hele Wikipedia med dig overalt. Ganske brugbart, når man som jeg, taber en del øl på grundlag af manglende viden.

Den er intet mindre end super at have i lommen, også selvom du har dine fakta i orden. Med en Wiki-reader er det nemlig altid muligt at bevise du har ret, så du på retfærdigvis altid får dine øl!
ANNONCE
WikiReader er en elektronisk encyclopedia med touchscreen og tre styreknapper. Det eneste den kræver er 2x AAA batterier og et abonnement til $29, så er den kørende i et år. Et år hvor du hurtig kan tjene penge ind på mange gratis øl. Abonnementet indeholder 2 årlige opdateringer, som bliver sendt hjem til dig på et SD kort.

Når du skal søge efter noget, så dukker der et QWERTY tastatur frem, dog uden æ ø og å. Med touchscreen'en kan du så scrolle op og ned i teksten. Skærmen er både ridsefri og alt kan læses tydeligt, uanset om du er ude i solen eller indenfor. 

En gadgetnørd som jeg mener bestemt, at WikiReader er investeringen værd - alternativet er naturligvis en mobiltelefon med adgang til Internettet, men hvem gider at være normal når det gælder gadgets, og ikke mindst væddemål?
ANNONCE
Pris
Set til $99 hos Amazon.co.uk
Del

Seneste nyt

Annonce