Connery

Wes Anderson er tilbage: se første trailer til Asteroid City

Andersons krøllede hjerne er klar med endnu en stjernekavalkade.

Wes Anderson er en instruktør som deler vandene - han har gennem tiden fundet sin plads på filmmarkedet med sin helt egen unikke stil.

Og den er ikke for alle. Den er meget kunstnerisk, opfindsom, symmetrisk og skør - man kan sjovt nok ikke sætte en finger på det, andet end at kalde det en Wes Anderson-film.

Alt fra hans gakkede sjælerejse-fortælling i The Darjeeling Limited til den underskønne Isle of Dogs med hunde på eventyr.

Denne gang er han på trapperne med Asteroid City. 

Filmen foregår i en amerikansk by i 50'erne - fiktiv selvfølgelig - hvor vi følger en enkemand (Jason Schwartzman), som skal køre på tværs af USA for at besøge deres bedstefar (Tom Hanks).

Deres road-trip går naturligvis ikke efter planen, da deres bil bryder sammen i Asteroid City - hvor en af sønnerne bliver opslugt af Space Cadet-konventionen i området. 

Det lyder tilpas Anderson-ish til, at vi godt kan begynde at glæde os. Derudover byder rollelisten på svimlende mange stjerner som altid - blandt andre Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Willem Dafoe og Margot Robbie.

Se traileren herunder - filmen får premiere i biograferne til juni:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce