Connery

Weekendens bedste odds, nu med fredagspil

Jeg hader landsholdet, eller det vil nok rettere sige landskampsterminer

Så nærmer vi os igen weekend, og tid til weekendens bedste spil.
Men alt er desværre ikke som det plejer, for når landsholdene spiller, er der jo regler om, hvem ellers der må spille. Øv hvor jeg hader de uger, for der sker så heller intet i ugen op til.

Tiden har i stedet været brugt til at sætte en konkurrence op på mit eget site tipsomtips.com, så er du god til NFL, kan du melde dig under fanerne her - Nordicbet har sat 5.000 på højkant, så der er lidt at kæmpe om.
 

Sådan gik det sidste uge

I sidste weekend startede jeg hvor forrige weekend slap. Altså med en opsummering over resultaterne fra gangen før, det får ikke så meget spalteplads denne gang. I stedet vil jeg blot nævne resultaterne og min uge 2, gik OK.

Jeg havde 16 units i spil og fik lidt over de 17 tilbage. Jeg fik også sagt, at jeg gik efter mere i denne uge, men havde ikke forudset, at der kom landskamptermin, så ugen er lidt anderledes end den plejer. Nu til det alvorlige!
 

Weekendens bedste spil:

 
Fredag d. 2 september kl 18
Azerbaijan-Belgien (EM kval)
Belgierne hænger med det yderste af neglene fast i anden pladsen i pulje A, efter de suveræne tyskere og kun et point foran Tyrkiet , for en kamp mere.
Begge hold har spillet ganske målrige kampe og da de mødtes i Belgien endte den 4-1 til værterne, Azerbaijan har udspillet deres rolle, med en enkelt sejr i 6 forsøg.
Synes det ligner mål i begge ender og odds 2,1 ved Ladbrokes er fornuftig betalt på det.
2 units på Begge hold scorer – odds 2,1 hos Ladbrokes
 
Fredag d. 2 september kl 19.30
Holland - San Marino (EM kval)
Der er ikke mange slagte får tilbage i europæisk fodbold, hvor Lichtenstein og Luxenbourg normalt kæmper ollmed næb og kløer for at holde scoren så lav som mulig.
Helt det samme kan man ikke sige om San Marino, efter 7 kampe hedder målscoren 0-33, så evnerne er der ikke helt.
De 3 ude kampe har en målscore på 0:22
8-0 Finland
8-0 Ungarn
6-0 Sverige
Hollænderne kommer med Huntelaar/Van Persie Sneider/Kuyt og selvfølgelig også lidt flere, men i det hele taget med spillere der ved hvor målet står.
I San Marino holdte hjemmeholdet ganske vist scoren nede på 0-5, men det gør de umiddelbart ikke igen.
4 units på over 5,5 mål ved blandt andet Scandic Bookmakers.
 
Fredag d. 2 september 20:45
Spanien - Chile (Venskabskamp)
Et stærk spansk landshold tager imod Chile i en træningskamp, spanierne har lige tabt første pladsen på verdensranglisten grundet nederlaget til Italien, de møder et godt organiseret chiliensk landshold som ikke har tabt i årets venskabskampe .Men alligevel ligner det en spansk sejr. Ladbrokes lige en kende for høj.
1 unit på spansk sejr til odds 1,62 hos Ladbrokes.
 
Fredag d. 2 september 20:45
Cypern - Portugal ( EM kval)
En kamp der betyder noget i den hjemlige andedam, af den simple årsag at det er en kamp fra vores pulje, en kamp hvor vi selvfølgelig meget gerne ser cyprioterne få point, men samtidig er det også et udfald vi ikke en gang tør tro på. Cyprioterne overraske alt og alle med 4-4 i Portugal og de er ingen tvivl om at fodbolden på ferieøen har været i fremgang.
De to hold var også i kvalifikationspulje sammen sidste gang og de to opgør endte hhv. 1-3 på Cypern og 6-0 i Portugal. Christiano Ronaldo har vist at kanonen er skarpladt om end han ikke har ligeså gode medspillere her som til dagligt.
Det ligner en målrig kamp.
2 units på over 2,5 mål – odds 1,75 Betsson
 
Lørdag d. 3 september kl. 16
Scunthorpe-Colchester (League 1)
På grund af det ringe spiludbud, har jeg lokket med TipsOmtips’ mand udi de lavere engelske rækker og Wolfman som han hedder har valgt dette spil:
Begge hold er gode offensivt og dertil hørende dårlige bagude. Ingen af dem mestre det defensive spil og har deres klar fordel fremad banen, da de ganske  enkelt ikke er gode nok til at forsvare en føring. Når man dertil ligger af 5/5 Scunthorpe´s kampe er endt med scoringer fra begge samt 4/5 for Colchester i ligaen ser det kun endnu bedre ud.
2 units på Begge hold scorer – odds 1,67 888sports.com
 
Det var vist det, god fornøjelse med weekendens spil.
ANNONCE
Weekendens bedste odds, nu med fredagspil
Del

Seneste nyt

Annonce