Connery

Vi skal til Sydafrika

I de seneste kampe har det været slagordene på tribunerne. I lørdags blev det endeligt fastslået. Nu kan vi endelig se frem til en slutrunde med Danmark, som deltager - 3. gang er lykkens gang!

World Cup 2010 - Vi skal til Sydafrika World Cup 2010
Ungarn skal besejres

I aften møder vi Ungarn i den sidste og ikke afgørende kamp. Det er første gang nogensinde, at vi har kvalificeret os før den sidste kamp.

Inden kampen er vi ubesejrede i kvalifikationsrunden. Det er planen, at det samme er tilfældet efter sidst spillede kamp. Derfor stiller vi med den stærkeste mulige opstilling.

Ungarn har kun en meget lille teoretisk chance for at kunne blive nummer to i gruppen, og dermed nå playoff kampene. Det er derfor to hold, som kan spille forholdsvis frit og sandsynligvis kun for æren, som vi skal se i aften.
ANNONCE
Vi skal til Sydafrika
Optakten begynder kort efter Ungarn kampen

Forberedelserne til VM i Sydafrika i 2010 starter allerede, hvor kvalifikationen stopper. Derfor er der 2 venskabskampe i november måned.

Modstanderne er Sydkorea og USA, som begge ligeledes skal til VM næste sommer. Sydkorea kvalificerede sig med fire sejre, fire uafgjorte og ingen nederlag. USA har, ligesom Danmark, den sidste kamp tilbage, men har pt. 6 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag.

Kampene spilles lørdag den 14. november i Esbjerg mod Sydkorea og onsdag den 18. november i Århus mod USA. Det er kun anden gang Esbjerg får besøg af landsholdet og første gang var helt tilbage i 1966.
ANNONCE
Optaktsvideo

Det kunne være så dejligt at fremvise en målrig optakt med den første kamp imellem Ungarn og Danmark. Men den blev desværre 0-0. Derfor får I istedet målet af Jakob Poulsen, som sendte os til Sydafrika.
Denmark - Sweden 1-0
Connery.dk spørger:

Har du set nogle af kampene på stadion?

Hvordan jublede du, da det afgørende mål blev scoret?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce